karaj vucelu

1. ‘89 bio zloupotrebljen kada smo bili “ šest vekova kasnije, danas, opet smo pred bitkama i u bitkama

i ovo da ti brat tvoj debankuje, ratovi devedesetih su bili udbaški ratovi, jugoslavija je morala da pukne ne što su srbi hteli veliku srbiju, vec sto si po nelegalnom ustavu iz 74e dobio veštačke granice novih država. Srbija je u puno drugačijim granicama usla u jugoslaviju nego sto je iz nje izasla. Primer hrvatska, naravno da srbi iz hrvatske nisu hteli odcepljenje jer su bili konstituvni narod tamo, i sta urade hrvati osim da ih izbrišu i pokusaju prislno asimiliju - pobuna dođe prirodno. Isto i bosna, nigde vas nije bilo prilikom formiranja jugoslavije a izasli ste sa državom uz opet proterivanje srba iako su jednako konstitutivni kao i vi. A beograd ti sve vreme bio protiv slobe i imao si konstantnu pobunu u srbiji.
    A zašto se u krvlju završilo, jer je svaka strana htela da namakne što više za sebe i svoje lojaliste, svaka strana udbe je radila istu stvar za privatne ciljeve. Do juče su gurali istu politiku a onda su se pocepali.

2. šta predlažeš krvnu osvetu

DA. Ako su mi porodica, i naročito dete u pitanju, da. Ako mi je neko štanglom zveknuo ćerku i slomio joj vilicu - o da, srednjevekovne metode nad celom porodicom, mač i oganj. Ako ga je sudija oslobodio krivice i pustio iz zatvora - mač i oganj.

3. Da ako si u mogućnosti to da uradiš, ako nisi u mogućnosti onda NE. Brt oćeš da neki random normalac roka kladioničarsku mafiju pod patronatom sistema, a dok se zalažeš za pravnu državu.

Ne ide tako jbg osim ako ideš čisto emocijama.

4. Kad ti zveknu dete štanglom u glavu ideš čisto emocijama i nemaš milosti. Sve ostalo su pičkarska proseravanja i bezmudo jedenje govana. Toliko.

5. jeste, i dobiješ po dandari pre nego pomisliš nešto uradiš, najebe ti familija još više. Šta misliš da su ti ljudi budale koje boli kurac za svoje. Možeš misliti kako u njima kulja bes.

jbt ne ćiviš više u planinama crne gore gde niko ne jebe sudove i civilizaciju, izašlo se davni dana iz te krvne osvete. To se radi na višem nivou jer krvavi niz nema svoj kraj i glup je.

6. pa odlično, bolje da joj sutra zatvori neki novi resetovani sistem za trajno ćivot nego da ti ko mjamun ideš da se obračunavaš sa njom. Siže jeste da se ove stvari rešavaju sistemski a ne da ih orobiš na istom levelu.

Da smo kao društvo sposobni za tako nešto ne bi nas sistem jebo do ove mere. Nismo, zato moramo ovako.

kakav bolesen fejs lol

https://pbs.twimg.com/media/Gu7Vg7kXYAAN-PS?format=jpg&name=medium

7. ne znam šta je sveckim ekonomskim forumom, savetom evrope, amnesti internešnlom, hjuman rajts vočom, fridom hausom,... maiku mu nije valda vucela i njih kupio ili biće da igraju u istom timu

8. haha pa i ovo imamo jel realno, sve jevrejština do jevrejštine.

https://pbs.twimg.com/media/Gu6-TaTXMAAZRTj?format=jpg&name=small

9. pliduu evo javili razlog što su hapsili onog lika

https://imgflip.com/i/9z93dm

10. evo saradnika ovako se skreće tema i spinuje, pliduu nađen oduševljen. Inače ona marijAVasić isto član psg-a.
    Ajde aco prihvati ovo pa da te pliduu slavi

https://pbs.twimg.com/media/Gu753JZXYAAgXI1?format=jpg&name=small

11. Eh ko nas zavadi eo momci se pomirili a cara bi opet to da raspetljava nesto

12. Sns pizde kmece jako a ovo im dobro doslo da demonstriraju srpstvo na licu mjesta, momentalno odbiju prijedlog i vrate nazad one sto je lompar na vidovdan privuko haha vidis ti to moj caro sve se poklapa u mojim i tvojim imaginacijama

13. nije ti sumnjivo da u vreme ovakve politicke krize se država bavi ovako nečim? jok a?

14. i vrate nazad one sto je lompar na vidovdan privuko

opet nađen glup, nije se znalo da će lompar biti govornik...niko nije otišao zbog govornika, ljudi otišli zbog studenata.

15. Itekako mi je sumnjivo, djeluje mi da se ova grupica zrtvovala ponudivsi ovaj prijedlog bas u ovakvom trenutku. Ovo dodje na volej snsu da sad odbije prijedlog i pokupili ili zadrzi simpatije desnicarske žgadije. Čudi me da i Usame nije negdje tu da poturi bulju za vučksona, vidim kako ga je emotivni branio u onom podcastu kod emele.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.