karaj vucelu

1. Dođe ovo na volej i drugosrbima i lažnoj opoziciji da ovu temu stave u fokus. Dupli pas igra svi dobijaju studenti ispadaju iz fokusa, to rade stalno.

2. Mada opet caro, 11 juli je za 8 dana pa su mozda mislili da pozure da se to usvojili do održavanja komemoracije (nisu)

3. u dvesta kinti da ce studenti da se jave i tim povodom

4. Klix ce ih opet lansirati među zvjezde ako se oglase tim povodom

5. Klix ce ih opet lansirati među zvjezde ako se oglase tim povodom

ako kazu da je bio genocid, ako ekplicitno to ne izjave već bude samo priča o žrtvama i zločinu - neće lol

6. Mudri su studenti, neće biti relativizacije. Ili se neće oglasiti ili će izaći sa stavom kako poštuju presudu. Sve ostalo im ne treba jer ne skupljaju poene po Srbiji tom pricom svakako a dodatno pisanje medija iz regiona im ne ide u prilog.
    Ja licno mislim da se nece ni zvanicno oglasavati sto je i okej u datoj situaciji.

7. ne verujem im ja više ništa, podlaci mali navlače desnicu kod sebe tako što dovode nazzi lompara. Prazan ćacilend bio zbog toga bukv

8. aubrt pustili ultranacionalistu na slobodu vucela opet izdao

https://x.com/i/status/1940768700245987814

9. pumpa djovax i na rtsu

10. Kako ona pandurka ujedno i mma kurava, kad kolko znam ako je neko pandur nmž profesionalno ni poluprofesionalno paralelno da se bavi drugim zanimanjem?

Ili sam se nešto zajebao

11. koga boli kurac, mogu kako oće divlji zapad. jbt pandur ušetava u kladionicu pod punom opremom, ovi drugi se maskiraju nemaju identifikaciju, saće još neko da se bavi ovim šta može šta ne može

12. marta kos se zabrinula leptejebo, čekam dalibora kovešija

13. eo sutra blokade od 7 ujutro, tako se to radi jebo blokade u 10 uveče džabalebarenje.

Napraviš kolaps mejmunima smrdljivim koji moraju samo nešto da obave

14. Есте гледали како Драгај Ј. Вучићевић зове Дачића у уживо у програму да га преслишава, у стилу: 'како те није срамота, бедниче? Шта ће бити са овим терористима блокадерима што разбијају људима аутомобиле?' Ја се угушио од смеха.
    Јеботе, без блама зовеш министра ПОЛИЦИЈЕ, да би га смарао око протеста, аххахахаха. Сад је јасно кога Вуле више воли.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.