karaj vucelu

1. Haha eno mu sad i seselj dobar, popisali ste se po prvobitnoj ideji tako da caro ostaje ti da kacis twitter linkove koje niko nece otvarati

2. a onda popnes na binu nekog šešelja sa temua. Provaljeno

i ovo što kenjaš za lompara, dobio je gromoglasan aplauz niko nije reč rekao loše ili negodovao, zvižduk se nije čuo a što nije bio slučaj kada su bili pederaši iz proglasa govornici na protestima.

Haha eno mu sad i seselj dobar

tebra fokusiraj se, mojne si ćaci levičar

3. smeta pliduu što se na vidovdan priča o kosovskom boju, simbolu vidovdana jbt

diletantizam par ekselans jbt

4. i ovo što kenjaš za lompara, dobio je gromoglasan aplauz niko nije reč rekao loše ili negodovao

Dok su bile progresivne price i ideje jedinstva, zvizduci aj miči nam ove, kad se dovede “temu šešeljuga” ide aplauuuuuzzz

5. ma jaka muda, plidu nasao nesto da zamera srpskim studentima, jbt ni ndh1 više ne kmeči oko tih stvari jer vide da ne može da se izbegne i gurne pod tepih

nisu protesti po njegovom ukusu kme kme, kao da ga neko i pitao. Još ga izdao Lompar i postao šešeljuga kmeeee

6. Lompar je uvijek i bio nacionalno nastrojen.

7. al pazi ti retardiranog naslova

Studentski protesti u Srbiji tupe oštricu naglim zaokretom udesno: Scenarij koji Vučića ostavlja na vlasti

istina: retardi odustaju koji sve vreme sarađuju sa vucelom kroz nvo organizacije

a niko ne zna da kaže šta je netačno ili pogrešno rečeno već ideološko jedenje govana kmečanje. Jbt lompara porediš sa šešeljem samo jer priča o pobedi srba nad jebenim osmanlijama

8. Lompar je uvijek i bio nacionalno nastrojen.

al kao da je to nešto loše, svi redom iz regiona kmeče kad srbi pričaju o svojoj slavnoj istoriji - jer svoju nemaju i ogavna je

9. Jovo, procitao sam ovaj tekst, sjebao sam se koliko jaka analiza i tačna. Međutim, već od prije su se počele primjećivati te struje nacionalizma medju blokaderima i to bas onda kad je pocelo kenjanje po studentima ljevicarima. Sjecam se za NP se ide, jedinstvo podrska zajednistvo, ovi isli u BG za vaskrs ispred rtsa ovo ono i onda odjednom preokret nagli, vidovdan dobra prilika da se izdesničarimo malo i prebacimo carishe na nasu stranu.. mislim da ih je neko solidno nasamario

10. lepo reci da ti smeta što je murat fasovo od srba otvori dušu, to je istorijska činjenica a ne ideološko opredelenje niti desničarenje

pametni bosnjaci i pametni srbi treba da se druze i da budu solidarni kao sto su studenti i uradili i pokazali kako se to radi, ova proslava vidovdana moze da targetuje samo ostrascene glupsone jer ako hoćeš uzajamno poštovanje onda treba da poštuješ tuđu istoriju a ne da kmečiš zbog kosovske bitke jbt

blokaderima

ćaci terminologija detected

11. čitam ovo sa klixa, retardi smatraju da je vucela četnik hahahaha

odlična mantra za domaću upotrebu plidu upalio

12. No, vidovdanske poruke sa protesta jako su se razlikovale od svega do sada. Dominirala je već viđena i ispričana priča o elementima na kojima dobrim dijelom počiva i koju iskorištava srpska nacionalistička politika, zasnovana na mitologiji Kosovskog boja, zatim atentata Gavrila Principa na austrijskog prijestolonasljednika Franza Ferdinanda, Prvog svjetskog rata do naglašavanja kako je Kosovo neodvojivi dio Srbije.

vidi ova govna, ne poštuju našu zemlju i naš ustav, ne poštuju našu teritorijalnu celovitost, ne poštuju našu istoriju...o čemu pričamo. Brt bavite se svojom istorijom našu ostavite na miru.

13. Naravno da nije loše što je Lompar nacionalno nastrojen samo konstatujem. Jedan od uljudnijih i razumnijih iz tog desnog kruga, mada zna i on da pretjera. Al dobro da imamo i nekog intelektualca tog tipa. Nije to baš sasvim moja opcija, ali bi volio recimo da on uđe u neku buduću vlast, čisto da bude korektivni faktor.

14. dobra prilika da se izdesničarimo malo i prebacimo carishe na nasu stranu.. mislim da ih je neko solidno nasamario

Plidu ja odgovorno tvrdim da ozbiljna opozicija koja namjerava da sruši Vučića, mora biti do neke mjere i nacionalna.

I sam DOS je bio takav.

Ja nisam za nacionalizam, a još manje za šovinizam. Ali jesam za nacionalnu osviještenost i da se znaju neke crvene linije.

Đinđić je bio veći nacionalista od svih ovih iz ovih kao zeleno lijevih stranaka... S tom pričom i sa autošovinizmom nikad neće skinut Vučića.

Nama treba neko ko Đinđara, evropejac, intelektualac, ali dovoljno nacionalno osviješten, a ne neka autošovinistička slina.

15. Zdrav nacionalizam je pozitivna stvar nema tu bitnih problema, jedino ljudi sa otupelim čulima kenjaju protiv ovakvih stvari jer ne umeju da razlikuju šovinizam od nacionalizma ili propagande poput Srebrenice.
    Osnove bukv.

16. Što se tiče Srebrenice, moj stav je da tu treba u najmanju ruku uraditi kvalifikovano priznanje u stilu Milanovića. Kad te pitaju šta je bilo u Srebrenici, kažeš lijepo PO PRESUDI SUDA U HAGU bio je genocid, a mi smo država koja je potpisala saradnju s tim sudom i priznaje ga, i tačka.

Tako fino daš diplomatski odgovor, bez iznošenja svog ličnog stava, imaš plausible deniability, a uostalom jedan random NN lik, nije ni kvalifikovan da određuje šta je tu bilo a šta ne.

I ako te pita ko, a šta ti misliš šta je tu bilo, ti mu kažeš brate ne znam, niti sam bio tu, niti sam stručnjak za to. Naši pobili dosta vaših, nije dobro, nije trebalo. I tačka.

To je za pravnike i istoričare, i to nakon distance od bar 50 godina.

Uglavnom za Hrvate smo govorili da su bolesnici što negiraju zločine ustaša, ne bi ni nama bilo na čast da se bavimo tim sportom.

A najgora stvar sad što nacionalisti pokušavaju da urade je da od Srebrenice prave neku crvenu liniju i proglašavaju svakog ko kaže da je tu bio genocid za izdajnika, i kao on nije pravi Srbin... To je baš pokvareno, ne gradi se identitet na negiranju zločina.

Mene ako ko šta pita, ja ću reći, niti sam stručan, niti sam nadležan. Sud je presudio to što je presudio, a mi smo kao država potpisali saradnju s tim sudom. I tu je kraj priče.

A etiketa o "genocidnom narodu" je totalna glupost. Presude su pojedincima, a ne narodu.

A i ako ćemo već tako kvalifikovati, onda je većina naroda genocidna.
    Počevši od Amera, Britanaca, Španaca, Nijemaca, Hrvata, Turaka, itd...

17. Ovakvi članci kao ovaj sa klixa se pišu za domaću potrebu, svi to rade tabloidi. Nema tu trunke objektivnosti već ima zadatak da deli ljude upirući na nebitne gluposti i tako pravi podele. Jer šta ako se studentski i narodni bunt iz srbije prelije u rvacku ili bosnu, i oni imaju svoju udbasku elitu i oligarhiju koja neće da siđe sa vlasti, a isto su pod kontrolom zapada kao vucela. NIjedna elita ne želi da im se desi ovo što se dešava u srbiji, niko ne želi da narod vrati državu u svoje ruke.

18. A najgora stvar sad što nacionalisti pokušavaju da urade je da od Srebrenice prave neku crvenu liniju i proglašavaju svakog ko kaže da je tu bio genocid za izdajnika, i kao on nije pravi Srbin... To je baš pokvareno, ne gradi se identitet na negiranju zločina.

jbt kad je ko negirao zločin kako lako upadneš u tu mantru, problem je pravne prirode i ništa drugo, i naravno ostrašćenoj strani je potrebno da od toga pravi mnogo više nego što jeste jer kad kažeš ratni zločin zvuči njah, a kad kažeš genocid onda ti to daje pravo na samopredelenje.

Istu stvar su i jevredji uradili nakon ww2 - stekli uslove za formiranje nešto šta nisu imali - državu a u ovom slučaju entitet iako oni tripuju da je država njihova sve sa rs. Sve u svemu zajebana priča.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.