karaj vucelu

1. Čekamo moj kurac Caro, 15 godina čekamo. Ne mogu jebeni idioti da potroše pola sata svog života i blokiraju neku jebenu raskrsnicu, sedi 10 metara dalje, srče espreso i jede kašikicu. Pa nabijem na kurac i tebe i sve što imaš u kući. Grad od ne znam koliko desetina hiljada ljudi, 20 ih dođe da se bore za nekakvo sveopšte dobro.

Vraćam se bukv. na stav od davno pre, da ljudi u ovoj zemlji naprosto zaslužuju patnju, jer nemaju veru, dostojanstvo, samopoštovanje, kičmu, muda. Ne mogu da se biju, ne mogu ni gandijevska sranja da podrže, pa šta možete jebo vam bombaš sitnu i krupnu decu.

2. ajde oladi, čekaš kurac 15 godina, zapravo čekaš od 45e ne loži se

čekalo se pod turcima 400 i šta, kace stekne trenutak tada se odradi sve drugo je nervoziranje i defetizam, saćeš ti da kmečiš fazon ne znaš da si okružen retardima. Na kraju krajeva ceo grad udiše hemudžu, šta očekuješ od takvog sveta, nije im to sns uveo. Imaju to od sveta i veka tu trovačinu.

3. Ajd ovako - probaj zamisliš ćacilend u bilo kojoj drugoj zemlji u Evropi (Bosnu ne računamo).

4. U federaciji ne moze biti cacilenda, kod jovora vec ne znam

5. eo ga ovaj sto uživa u smradu svojih govana

ćacilend je produkt želje naroda da državu vrati u svoje ruke. Reci mi u kojoj eu državi još narod vodi svoju državu? Daj jednu?

6. Da olakšam, evo dajte jednu državu bez organizovanog kriminala na državnom nivou? Možda S Koreja to je to.

7. Caro, cacilend je produkt nesloge i ispranog mozga. Ljudi se dijele po misljenjima i stavovima i u drugim državama ali da te neko upregne u šator i ogradi ko kera je odsustvo morala i dostojanstva koje je moguce postici samo visedecenijskim ispiranjem mozga.

8. Ti ces mi pricas sta je cacilend majmune mali

I nije niko nikog uprego u šator jebem te neinformisana vec je kamarila tamo napravila stratešku tačku za odbranu od naroda uz pomoc otete policije

9. evo dajte jednu državu bez organizovanog kriminala na državnom nivou?

ne brkaj babe i zabe

10. Caro, indirektno branis cacije ovim pokusajem da mene uputis sta se dogadja tamo jel vidis to

11. Caro bez kenjanja, jedan grad u E gde bi ljudi dozvolili ćacilend i trpeli ga dva dana. Čekam.

12. srbija upravo tome teži, da se reši kriminala na svim nivoima, utopija bukv. ostala majmunarija vidi žvalaovog kao glavnu metu i izvor svih problema što je niđe veze

Glupava priča, na nivou kao sto ti vidis da je sloba kriv za sve ratove i da ti je dao slobodu. Kasnite zanama 20god bukv.

13. Caro bez kenjanja, jedan grad u E gde bi ljudi dozvolili ćacilend i trpeli ga dva dana. Čekam.

tako je, pošibali bi studentariju u ćošak i ne bi mogao ni da se osnuje jer nema potrebe.
    Tako rokaju kvalitetno zapadnjaci po svojim pobunjenim građanima da nikom ne pada na pamet napravi ovako nešto kao što smo mi uradili i skupili muda. De si jos imao ovakve proteste istrajne bez kompromisa da traju ovako dugo?

14. Hahah cara kao u pjesmi indexa - da sam ja neko

Kako bi se živjelo i kako bi se voljelo
    I kako bi dobro bilo
    Da sam ja neko

15. ne prdi plidu, nego pogledaj onaj video gde vucela vorsipuje murata nabijem te na kurac drugobosanski

16. Caro mani me mlakih Cezarovih misli već lepo reci, gde bi ćacilend, i da ga postave, stajao duže od dva dana a da ga random narod ne razbuca. Čekam.

17. Evo u njemačkoj i engleskoj, francuskoj takođe. Imaju toliko jaku pandursku državu da nema potrebe da se formira poslednja linija odbrane zvana ćacilend. Mogu migranti da ih jebu gaze kolima i formiraju no go zone. Bez da iko kmeči, hapse po zapadu ljude zbog fb objava i uveravaju ih kako treba biti tolerntan.

Al reci ti meni gde je na protest izašlo 500-800k ljudi i to ponovilo u svakom jebenom mestu u svakom selu u svakom gradu zbog sličnih problema?

18. Evo caro;

“Murat je bio ozbiljan čovek i vojskovođa, a ovi naši ne mogu ni skute da mu nose. Što se mene tiče, smešno je da o tome pričam”, naveo je Vučić.

Ne vidim šta je pogrešno ovdje rečeno iskreno

19. Ne vidim šta je pogrešno ovdje rečeno iskreno

i što je pogino majmun?

20. To sve stoji, ali nemaš situaciju u kojoj jebena policija čuva jebene kriminalce od sopstvenih građana, ovi bokserima nabadaju random žene na ulici, nose pandurske uniforme, zaleću se kolima u narod, bivaju puštani iz tvorza da bi to radili, vozovi iskaču iz šina, plafoni po školama padaju...Jesi lud bre, nemoj tu da mi navodiš neka sranja, nego priznaj da smo, kolektivno, gomila pičaka sa čast izuzecima.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.