karaj vucelu

1. ko fazon ja sad da pozovem nekog u srb i kazem e alo majmune kakve veze ima sto je dzookela na vlasti picemo dobrog viskija i imamo neke moldavke ovde da se igramo, bas bi te boleo rac da je sam kim dzong na vlasti srao bi dve nedelje kako ti je bilo predojajno

brt stvatno si amatercina na max haha

2. viša borba podrazumeva osnov problema i neminovno protiv globalističke cionističke žgadije, uvek to imajte na umu kada zaboravite da je vučela njihov istaknuti element na lokalu, i dode a i ovi žvalavci iz bosanskog entiteta podjednako, i kurti i rama, i golani i usama zukorlić, svi su deo iste ješovanske kaste. Sve ih klinton tapše po ramenu podjednako.

3. Најјаче је постало ово што склањају контејнере. Елем, можеа је било речи о победи СНС у Косјерићу, али, 14-13? За напредњаке.
    Не могу да читам ово све Плиду, Цара, Јовор, Босна и остала срања.

4. Излисто сам ових првих двадесет канала на ТВ-у, свуда иста прича, терор блокадера над новиарима/државом, бла бла..
    Баш је лепо видети како се исве снаге боре да одбране њихов поредак.

5. Прво ђубар, па говнарање, следеће је лујмовање, и на крају молотовљев коктелчић.

6. nek javi neko vuceli da treba djovaxa da hapse

7. Ух, тешко, мораће Интерпол да укључе.

8. Ne bih se ja puno oslanjao na djovaxa, ne zaboravite da su i on i otac EX ĆACIS

9. takoe je pliduu, a podržavao ga i Tadić. Ne treba mu oprostiti ružnu prošlost.

10. Treba neko da snima ribanje tog ugovnjanog izloga i kači. Ovo mi je pobeda što su u Nišu ljudi skupljali keš drugima za kazne, i što su autoprevozniku onom skupili već 25.000S iz kojekakve dijaspore. To moramo da radimo, da se držimo zajedno i pomažemo. Sloga biće poraz vragu.

11. Најбоље би било уклонити инфраструктуру, па нек блокадери иду на ливаде да блокирају!!!

12. А тај аутопревозник баш најебо, исклепали га на све могуће начине, обожавам овакве губитничке државе.

13. donirali mu vec 25k iz dijaspore ljudi

14. Реми Гаилард, како је он био популаран тамо неке 2010. године.
    Иначе провалите највећег ретарда на ИГ, неког скоројевића „Ратковчанин”, тако зове се, како ми је прегадан педерко.

15. СНС ботина је у питњу наравно, полуписмена.

16. obrvar je na pocetku davao max podrsku studentima, imas takvih koko oces, takva je i opozicija uglavnom. Uz studente dok imaju korist

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.