Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Ватафак хахахахахаххаахаха
ahahahahhaha kakav megadingospow
https://x.com/i/status/1941584319572517023
puši kurac dragane
nači toeto od od ćaci murije, ojele se džukele ima narod da se druži po ulicama do kraja leta
prepričavaće se događaji više nego za bombardovanje
koko će i ovi klnci tek jebati bukv svaka epizoda novi scenario kako sam ponižavao vrhovnog mejmuna kacam i kako sam teo
Jedno pitanje za braću svukajlije
kolika je realno mogućnost da se klinci smore i sve ovo batale? Nije da iza zatvorenih vrata uvek cvetaju ruže i da se ne pojavljuju sumnje, nedoumice, razdori...Realno gledano evo ga večeras vikend, subota, sutra neradno...A po gradovima, na tim blokadama, nema sveukupno ni 0.5% ljudi koji tu zapravo žive. Govorili smo o gandijevskim sranjima, eto, ljudi nisu spremni ni za sat vremena najsoft gandijevskog sranja, da odstoje sat - dva po lepoj večeri tu sa decom. U kom trenutku klinci shvataju da su matori gomila pičaka za koje ne vredi patiti se, i okreću se sopstvenom životu?
opet melk pao u depru el murija včrs nije ušla u direktnu konfrontaciju sa braćom studentima
što da se smore klinci, ne bi pokrenuli sve ovo da su papci
jbt nudio im žvaljavi od stanova do ne znam čega, da su teli da se smore već bi dobili ozbiljne pozicije u sns još u davni dana. Jok, ovaj im posle pretio ucenjivao tuko apsio...sad kad cca imaju 2-3-4-5mil srba iza sebe vrv će kaže u braćo jel ima ganžice i da mi opržimo nešto na soniju lol
Ne slušaš me uopšte. U NS, gradu koji je praktično izgubio 16 sugrađana, živi nekih 300.000 ljudi sad već, ako uzmemo i Kać, Budisavu...Mesta odakle su nastradali, to je daleko više. Subota, najbolja energija tamo, sutra se ne radi...300 ljudi nema na blokadi. To je koliko, ispod 0.1%?
što da masa ljudi gubi energiju da budu na mestima gde posao završava njih par stotina ne kapiram
"Da gube energiju"? Što bi na Vidovdan u BG dolazilo 100.000 kad poso završava i 10.000? Opet se ne razumemo - koliko ljudi bilo večeras na blokadi u Kikindi?
brt neće ovo masovnost da reši na kraju već odlučnost, a tu odlučnost će da podrži masovnost kad god je potrebno
Na vidovdan nisu ljudi došli ništa da završavaju nego su došli na poziv studenata i sledeći put će biti još više ljudi tamo.
Brate ako te smara sve ovo batali, već sam ti rekao.
Evo svedoci smo. Reko kolko ljudi bilo u KI večeras? Ko i u Šapcu pretpostavljam?
Bilo dovoljno da se blokira i svaki dan su blokade, suštinski ljudi to dobronamerno posmatraju ali neće time da se bave iz niza razloga.
Srb je centralizovana zemlja i svaki put kace desavalo nesto konkretno islo iz begea, tako ce i ovaj put, na kraju krajeva da nije bograckog univerziteta i logstike jer jelte tamo je srž sve ovo ne bi ni izgedalo ovako. Sva manja mesta su dala ključnu podršku.
Manje fatalizma ljubi brat
jbt avg srb tačno ne zna kako da se ponaša u danu bez pandurskog nasilja, odma drama kako ćemo šta ćemo dalje
a suštinski oni se dinstaju
lol divi šta je munze napravio
https://x.com/i/status/1941600681011359931
Pa ovako treba svaki kvart u svakom gradu da izgleda jebemte. O tome ti i govorim.
Treba, treba kurac. Da svaki kvart ima ovaj kapacitet ne bi deca morala da krvare mesto matorih ispranih debila
E a da ti i to olakšam, shvatili su klinci i kakvi su matori ništa se tu ne sekiraj...da su nešto bitnije čekali od nas u smislu masovnosti i permanentne akcije odustali bi nakon dve tri sedmice
ovu bitku odnosi laka konjica a ne pešadija
U pravu je melk, sasvim zdravorazumsko razmisljanje, cara je malo subjektivan ckode
Zato dobro dodje jedan ja ili melk u depri da malo iznivelise hajp jer nije dobro kad se gubi veza sa realnoscu jednako kao i totalni defetizam