karaj vucelu

1. E caro bio jutros pavle grbovic na n1, propustio si mnogo

2. jedino tamo i modz da ide nikog drugog ne boli patka

3. Па мора се отера и затвори домаћи прозивођач, ту ће Гањанци да отворе худу/вуду шоп.

4. To je poso za bombaša i ovog dobrog čoveka, da se obračuna sa žgadijom nemilosrdno. Nego ovo je baš nezgodna jebigica

https://www.youtube.com/shorts/djDS8jAgBxk

5. ne znam šta čeka putinela da nas stavi na listu neprijateljskih zemalja, ionako drugosrbijanština i moroni odavde misle da smo sa rujanima na prst u dupe

6. Ala su ljuti LOL, došli, ovi im, zamisli - nisu dali da uđu, i oni kmečali ispred. Transfer blama.

7. Ma traktorom su nasuli neka govna ne mogu snimak nadjem

8. Lepo kaze Melk. Cuj kmecali ispred
    Srpski narod treba jebati, receno stotinu puta

9. jbg, najglavatiji prečli u sns i policiju, neutralci u fazonu ćuti može gore blokaderi prave probleme na sve strane nećemo da se zameramo vlasti čekamo da se razreši nekako, ovi što protestuju melk cara studenti i ostala žgadija pičkice ili malokrvni

10. a-ha! Upotrijebio si tu zlu riječ

BLOKADERI

11. pa da, u kontekstu "neutralnih" ćacija de si i sam lociran hahah, u zadnjoj grupi sam upotrebio termin studenti

12. Rispekt, da si student bio bi student u blokadi, svi ostali koji se prikljuce su blokaderi. Zajebi ovu cara informer terminologiju. Zna se na sta mi mislimo.

13. e jbt 8ipo meseci protesta i dalje ne znaju osnove, u ćacilendu su blokaderi na ulicama su studenti i građani u blokadi

14. Nije sramota biti blokader/gradjanin u blokadi, uhvatili ste se obojica ko da je u pitanju burek sa sirom/sirnica

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.