Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
i staresine iz nato pakta
Snimaju nas od 2020. na svakom protestu i skupu, taj insajd info imam još od korone, a vrv snimaju i prate još od ranije. Deluje mi da će sve živo da se slije u Pazar sad, biće ovima jako jebeno da to ishendluju. Inače narednih dana gomila nekih protesta nečega, Šabac itd. Mora jako, ne razume stoka drugačije. Jedan ćaci samo da dobije demontažu tela na kućnom pragu i ruiniranje kompletnog životnog prostora, ostali bi uvukli rogove u roku od odmah.
brt imaju već spisak ko je siguran za njih od 2014. svi ostali nisu na toj listi jaka muda el će te snimi neki sektaš
UUUUUUU
https://nova.rs/vesti/drustvo/znam-te-arsovicu-iako-nemas-znacku-znam-te-iz-skole-ponavaljao-si-u-gimnaziji-da-li-si-zato-dosao-profesor-medju-policajcima-u-novom-pazaru-prepoznao-bivse-djake-video/?fbclid=IwY2xjawL1nS9leHRuA2FlbQIxMQBicmlkETFxalZOUjlrdWpNS0ZHaDJvAR6ZVxnVG90oKTGY4rbnSU1dQ5bfh-WhWYMoFXD3kyx8OQ8aFLK0T6sLBbelrg_aem_dgkkbc9w9KstZGAYg2xv1w
eoih melkovi 2.0 ispred dunpa
https://x.com/i/status/1950192657768059121
eo strima https://www.youtube.com/watch?v=EWdl1n8U02s
hahahah policija se pajsad povlači lol, lepa prectava za podizanje medjumajmunskih tenzija
pametni pazarci nisu naseli na priču žvalavog bar za sad ispoštovali studente
učli studenti u zgradu nazad pliduu javi klixu
eo orilo se i fri palestina
Kakav klix i desavanja u sandzaku, da su u rvackoj i nekoj picki materinoj s kojm nemamo veze, bilo bi odmah
Treba da podrze studenti iz Bg i ostalih većih mjesta studente iz Pazara sada, inače će prorezimski mediji napraviti spin i pogorsati medjuetnicke odnose
brt idu studenti iz cele srb prema pazaru, i vetereani lol
jes ne prati studente bosnjake al zato uredno prati vidovdan danima nedeljama godinama lol
Весли Кларк, из пензије да се врати, да баци ту атомску на Србију кад већ није 1999.
Имаш званичне инфо на Викиликсу да се снима сваки садржај телефона још од 2011 и да се то таложи негде далеко, наравно да је та технологија и код нас, и то од ко зна кад као што кажеш.
Pa o tome ti pricam, zasto bi ja trebao da znam jesul se srbi skupili na nekom seoskom vasaru u srbiji i da li pjevaju “cetnicke” pjesme.
A sta se desava tamo gdje zivi 150k bosnjaka koga boli kurac, jebem ih usta
I ovo sad sve saznajemo s reddita
Klix online: studentski protesti srb rusenje vucele obelezavanje vidovdana
studente isterali za univeriziteta np u sred noci kapuljasi mejmuni: klix oflajn
Pa sta ti govori o klixu i zasto ga stalno linkujes ovde jbt, klasik udbasko cia isil soros nato propagandno glasilo
Reci jel neki drugi medij bosanski prenosio?
Ne bih rekao
Jel imas objasnjenje