karaj vucelu

1. Eo ti sad pun kurac vijesti iz srb na klixu, uzivaj caro

2. Moze li mi neko objasniti zasto vucic kaze da je biti presednkk partizana jedna od devet najvaznijih drzavnih funkcija? Po cemu, koja je fora nisam neki politikolog da razumijem vaznost fudbalskog jednog kluba u drzavi

3. kate precednik lično postavi na funkciju onda je svaka funkcija važna

čuj ljajić presednik partizana

4. Dobro ali jel stvarno toliko bitna pozicija, cuj jedna od devet pa nije sekta jebo te fudbalski klub

5. a brt o cemu ti, ocigledno je ljajara dobio funkciju kao plen da bude veliki dingospow a sada kada škripi pravi se lud nije lojalan u dovoljnoj meri

vrv će ugljanin sad upali i kae evo vucela ako mogu ja budem presednik neću budem pička

6. Brate jesil normalan ti, pitam te zasto toliku vaznost fudbalski klub partizan ima da predsjednik drzave kaze mrtav hladan da je to top 9 funkcija u drzavi. Pazi pored zdravstva skolstva ministarstava kojekakvih drzavnih funkcija on kaze da je pazi PREDSEDNIK PARTIZANA jedna od 9 najvecih funkcija po cemu kume pitam te jer kod nas nije nikakva funkcija jebeni fudbal jebem im mater svima sta mi predsjednik mekog kluba odlucuje u drzavi kako da pusi kurac vlasti jel to odlucije mamu im jebem

7. Ja ga pitam da mi objasni taj kult partizana kao kluba u srbiji jer ne shvatam vaznost, on mi prica o ljajicu i ugljaninu jebeni cara ludi

8. haha, nema nikakav značaj u društvu i državi sem protokolarnog...jbt vama šta god vučela tamo izbaci pecate se na max.

Ljajić 1 od top 10 ljudi u srb reko vucela haha

9. Tako mi reci, jebe mi se za rasima, cudno mi sto prave neki kult od predsednika kluba kao da taj nesto odlucuje u drzavi, samo slusa naredbe mozes ti biti predsjednik najnormalnije samo slusaj sta ti se kaze

10. nisi znao haha. jos partizan u bananari godinama

ovo bila packa rasimu, fazon sredio sam ti partizai kako vracas mejmune pojeli smo govno obojica u pazaru prejebali nas blokaderi a ti tako. Ukratko...

11. terza ima neku funkciju jer tamo se peru pare i džvedža je u žiži interesovanja, rasim je kurtonela par ekselans

12. Bilo sadržajno večeras, lepo.

13. traje rokanje sa murijom u kraljevu ispred esenesa i dalje oće evakuišu ove retarde

14. Linkovi caro a ne zvona i praporci

15. Cirko91 ustani da ja legnem

16. Plidu, ako imaš vremena a nisi ovo nahvatao na netflixu, obavezno odgledaj. Ima par epizoda.
    https://www.youtube.com/watch?v=c8szsEDjL7k
    Svaka epizoda je nenormalna na svoj način, ali daće ti malo bolji uvid u tvoje pitanje zašto je uopšte fudbal bitan u ovoj državi.
    Na stranu to što ovde imaš sigurno 80% ljudi koji navijaju za crne ili crvene, pa su još spremni da ozbiljno povrede drugog čoveka, samo da mu neko ne uvredi voljeni klub.
    Šizofrenija klasična.

17. Jes bitan fudb u srb zbog kladionica, prosek gledalaca na tekmi prve lige 2k na derbiju 20k

Ta prica vazila pre 20-30g. Fuzbal je bitan njemcima, spancima englezima i tako to.

:U srb fudbal crkva No1:
    Repka: cekamo engleze u Leskovcu lol

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.