Mesni narezak i gadafi pušite govno

1. Govno za reakcionarske elemente doveka

2. Da se zna da ljigavi retard poznat na sajtu kao bednik neobrazovani tupavac koji je kompleksas
    i odaziva se na nwa, Vialpando, Uiver, 627, kao i pokojni гадафи je mnogo veliki daun i zasluzuje da mu se podigne bista dauna jer je krao definicije sa groblja ljubio svakog moderatora tamo gde sunce ne sija samo za najsitnije povlastice. zasluzuje da ide na smetliste vukajlije u veciti zaborav

3. Napomena: Autor mordoss koll pretio jednom od autora na diskordu “da ce mu se osvetiti”, navodi izvor blizak redakciji

4. Револуција је проговорила, касете се врте:

https://youtube.com/shorts/zt9MojmN8_0

5. Vuzi jeri si ti stvarno neobrezan?

6. језиви вук никад не пропушта прилику да покаже колико је ретардиран

7. i napravim mu materi krempitu u obe rupe.

8. puši govno mesni,
    kurac puši naresku,
    zovu te još i tesni,
    karidžan si u pesku

9. Уивер

Једна умна болест по њему ће се звати;
    Вузи, ко су ти друзи; што те свак гузи?
    Што девојку немадеш, њежник јој дати;
    На Вуки ти сину мелем преголемој тузи

10. Ja vozim ag crni mercedes, Vuzi vozi novi q7 audi

11. tebe vozi koks klosarcino

12. Kako kad brt, nekad kad izađem do grada par puta mesečno po mgra, 2. Al to je dosta slabije u odnosu na pre.

13. Ne diraj me, ne diram te.

14. Pridružujem se autoru n.w.a, Vuče jeziv si.

15. jesam jeziv, ali bar me bar ne šljaka ds

16. i nisam toliko jadan ko ovaj nolajfer vuzi sto mi ga pomuzi

17. све је то у реду дс нолајфер, али нећемо превише да се смејемо твојој болести али хоћемо твојим ретардираним наступима

18. ti si onaj koji je bolestan i jadan

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.