Учимо Азбуку - апликација за учење ћирилице

1. Поздрав свима,

Хтео сам да поделим апликацију за учење ћирилице коју сам направио. Апликација је потпуно бесплатна и без огласа са циљем да наша деца што лакше науче да читају.

Она је скоро објављена и на Android и IPhone продавницама. Зове се: Учимо Азбуку али ју је тренутно тешко пронаћи по имену је још увек нема пуно корисника. Зато вам шаљем линкове па ко жели може да скине преко њих.

Андроид:
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.CodeNomads.Ucimoazbuku&hl=sr

Ајфон:
    https://apps.apple.com/rs/app/ucimo-azbuku/id6746082573

ПС. Надам се да ће модератори имати разумевања за ову поруку. Дуго сам радио на овоме, са жељом да на неки начин помогнем породицама са децом. Као што сам рекао апликација је 100% бесплатна и од ње ни динара нећу видети.

2. а зар не би деца прво требала научити да читају пре него што им је дат мобилни у руке? давати деци мобилни док још не знају читати је катастрофално за њихов развој и овакве апликације им не чине услугу јер морају користити мобилни за њих. искористи свој талент за неке друге сврхе и не рекламирај на овом распаду од сајта који има четири и по активна корисника и од њих су двојица ментални болесници. леп поздрав.

3. Овај сајт је у неком тренутку био међу популарнијим форумима. Одавно сам се искључио са социјалних мрежа и осталих облика онлајн активности па немам појма ако је промашено место.

Што се тиче питања. Да ли ће се апликације користити у образовањеу или не је питање које ће се разрешити, без обзира да ли ова апликација постоји или не. Ако се деси да се апликације почну користити, онда ће бити од користи а ако се то не деси онда неће штетити.

Поздрав

4. aplikacija na mobilnom za decu, samo mu tutneš u ruke i samo nauči hnjo hnjo

predlog dejanu vuku stankovicu da implementira ovo sto pre, i lepo da nagradi ucimoazbuku1 ali pre toga da podrzi sns a ovaj da vrati 70% na ruke

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.