ACO JE PAO

1. aubrt opet studenti isvršavali po kontrolisanoj nvo i lažnoj opoziciji. Milina za uši

https://x.com/studentblokade/status/1994509231412944917

2. hahaha kako skviče na sve strane hoštapleri. Da bi se coa šiptar dobijo moraju prvo unutrašnji redovi da se pročiste na max. Kome se ne svidja nek ide sa šiptarem

3. tako je brt.ali jebeno je, djilasovi napadi su mnogo gori, sns moze samo da ih naziva blokaderima i to je to.

4. ovo sto si rekao, šiptarevi napadi su otvoreni i banalni

napadi drugosrbijanaca su podmukli i dvostruko zli jer svaki novi 5 oktobar za njih je prezivaljavanje i očuvanje pozicija. Ništa gore od lažnih saboraca

5. kako neko ko je clan neke stranke moze da odlucuje o radu plenuma, zar nije to sukob interesa.ok moze neki student da bude clan stranke, takvi mi ne ulivaju poverenje, ima 20 god a vec clan jebene stranke i kako ispada takvi buse studente jer im se ne poklapa ideologija..
    ne razumem...evo ovog su naveli.sta hoce ovaj koji kurac
    https://www.instagram.com/reel/DMucbhfswGv/

6. Đilasov drugar ovo govno Aleksić. Student može da bude član satanističke grupe ako oće al ne može interesno u ime svoje grupacije a u svojstvu studenta da nameće stav ostalima. Odnosno može ali može i da dobije po pički i da ga svi zaliju govnima.

Jbt više puta su se studenti ograđivali od kojekavih dobronamernih nego od ace šiptara

7. da..i ovaj kovacevic govedo..koje god ime se pojavi kao moguce na studentskoj listi, djilasovi botovi napadaju najjace.djilas je politicki puko, mislim da on mora da radi za vucica ili da se povuce, protiv nikako ne sme da bude jer bi vucic mogao da ga posalje u zatvor regularno skroz

8. sustinski da ali

djilas je politicki puko, mislim da on mora da radi za vucica ili da se povuce

obojica moraju da rade za briselsku cia koloniju jer im je ona omogućila delovanje. U toj igri oni si u nepriajtelji svim građanima srbije a među sobom neprijatelji prema okolnostima,

Ovde je jedino nadležan za tvorza neki Hag ili neki evropski sud za korupciju jer u njihovo ime su i dobili mandate.

Tata igre je neki tamo Šreder, Bler i ostala agenda koja drži ovaj naš prostor

9. da to sam smetnuo s'uma.ne moze igrac da izbaci drugog igraca to mora trener

10. može i prinudna uprava to da odradi, al zato govna ni ne daju izbore i volju gradjana da dodje na povrsinu

11. ne daju se klinci, ovaj animozitet koji su doziveli od sopstvene drzave i ljudi u srb vrv nisu mogli da zamisle u najgorim kosmarima da spoznaju kakva su srbi kolektivna govna

12. o ćacijarhu i spc da ne pričamo. Da je sad ovde neki g Amfilohije pola problema bi bilo rešeno u startu. Makar bi komunoustaše bile zabijene tamo gde im je mesto

13. vala, meni bude muka i da pratim, kako je njima ne mogu da zamislim..nema tog koga ne bi blatili, sve su u stanju da uniste i sruse za kintu, dovoljno je i 2000 dindzi

14. stava sam da su ovo prvi pravi srbi kao kolektiv u zadnji 100 dina koji srbiju dozivljavaju svojom istinskom otadzbinom, zajedno sa drugim narodima koji žive u srb, ne zanimaju ih kojekakve njemacke, jugoslavije, tito ideologije i ostala leva desna sranja, Zato se ovako i drže i jebu sve desne i leve komunjare redom, lažne četnike i lažne ustaše. Samo svi normalni u jednu kolonu.

15. u neđelju lokalni izbori u Negotinu, Mionici i Sečnju... opozicija ujdedinjena, zna se da stari šiptar ide samo na nameštene izbore i duele. Normalna serbia mora da izdomira u unapred režiranoj igri.

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.