DДа није јелена павловић>?!
jasta
Sad je trend da se umire, da studenti pobede pa ce onda studenti idu u eu a oni ispadnu pametni
Mogu nestorovi al ne mogu djilasoidi ni proglasovci
Realno ako studenti naprave svoju stranku to znači izlazak iz anonimnosti,a sudeći po kriminalu u istitucijama koje bi trebalo da ih zaštite ,to je smrtna presuda . Sve ostalo vodi u nasilje i krvoproliće. Ostaje na opoziciji koja ima jedina legalitet, da se kompletna stavi u uslugu studenata i sprovede detaljno čišćenje sistema na legalan način. Da li će biti kasnije abolicije ili ne , misliti o tome kada se sadašnji kriminalci na vlasti i njihovi sateliti privedu pravdi po hitnim postupcima.
nemas opoziciju, imas agente stranog uticaja
ili pavle da povede ustanak lol
eo i propali teniser se javlja sa gandijevskim porukama
https://pbs.twimg.com/media/HMAuC-5XYAAJrTE?format=jpg&name=large
Kaže jedan poznanik,
"Da li znaš šta Aca Zvalavi kuca kad mu kompijuter zatraži šifru"
F20-F29
Али вучић се плашио нАвИјАча хахахаххаха, које године јбт, 2012?
Коко је инфицирано друштвом кримосима и себилима неверуем, ми се нисмо ни од тита опоравили, а ове назадњаке кад узмеш, нема нам опоравка минимум до 2085
Jedva čekam predlog idejnog rešenja za Leštane i Karaburmu....
To rade da nas zajebavaju a mi po obicaju da se iscudjavamo njihovim "glupostima"
Oni munu pare a mi se zadovoljimo sto ih jebemo. Eto materijala za kesica usranog
"To rade da nas zajebavaju a mi po obicaju da se iscudjavamo njihovim "glupostima"
Oni munu pare a mi se zadovoljimo sto ih jebemo. Eto materijala za kesica usranog"
Da je stvarno tako Caro, glasao bi za njih na sledaćim izborima , u stvarnosti ljudi po svetu se sprdaju sa njima, zna se tačno ko su i šta su, mada je meni najbitnije da se glave ove našee dece sačuvaju, bez njih, džaba nam sve.
u stvarnosti se oni zajebavaju po kojekakvim trstovima, kupuju neka ostrva, jahte i slična govna, šmrču drugorazredni koks i jebu kojekakve dvocevke i trocevke. Zato bez patetike molim, nikog u svetu ne boli rac to što srbadijom upravlja ćacad prve klase dok se ćacistanci mudro podsmevaju i tripuju elitizam (jer nisu valjda tako nisko spali)
a ceh se odlično zna ko plaća, u tome i jeste celokupna preljepota
a zajebavaju nas i preko jezerceta jeli tragedija u picka mater
https://x.com/budiherojns/status/2072017894502777052/video/1
minvajl pola serbije nema pijaće čiste vode
Čovek je rodjeni novosadjanin. Lol
Carimire budi heroj, bori se za svoje, pusti srbadiju
Ex nestorijanka govorila studentima na vidovdan - drugosrbadija kmechana na max