Prijava

Ex nestorijanka govorila studentima na vidovdan - drugosrbadija kmechana na max

DДа није јелена павловић>?!

Sad je trend da se umire, da studenti pobede pa ce onda studenti idu u eu a oni ispadnu pametni

Mogu nestorovi al ne mogu djilasoidi ni proglasovci

Realno ako studenti naprave svoju stranku to znači izlazak iz anonimnosti,a sudeći po kriminalu u istitucijama koje bi trebalo da ih zaštite ,to je smrtna presuda . Sve ostalo vodi u nasilje i krvoproliće. Ostaje na opoziciji koja ima jedina legalitet, da se kompletna stavi u uslugu studenata i sprovede detaljno čišćenje sistema na legalan način. Da li će biti kasnije abolicije ili ne , misliti o tome kada se sadašnji kriminalci na vlasti i njihovi sateliti privedu pravdi po hitnim postupcima.

nemas opoziciju, imas agente stranog uticaja

ili pavle da povede ustanak lol

Kaže jedan poznanik,
"Da li znaš šta Aca Zvalavi kuca kad mu kompijuter zatraži šifru"
F20-F29

Али вучић се плашио нАвИјАча хахахаххаха, које године јбт, 2012?

Коко је инфицирано друштвом кримосима и себилима неверуем, ми се нисмо ни од тита опоравили, а ове назадњаке кад узмеш, нема нам опоравка минимум до 2085

To rade da nas zajebavaju a mi po obicaju da se iscudjavamo njihovim "glupostima"

Oni munu pare a mi se zadovoljimo sto ih jebemo. Eto materijala za kesica usranog

"To rade da nas zajebavaju a mi po obicaju da se iscudjavamo njihovim "glupostima"

Oni munu pare a mi se zadovoljimo sto ih jebemo. Eto materijala za kesica usranog"

Da je stvarno tako Caro, glasao bi za njih na sledaćim izborima , u stvarnosti ljudi po svetu se sprdaju sa njima, zna se tačno ko su i šta su, mada je meni najbitnije da se glave ove našee dece sačuvaju, bez njih, džaba nam sve.

Da je stvarno tako Caro, glasao bi za njih na sledaćim izborima , u stvarnosti ljudi po svetu se sprdaju sa njima, zna se tačno ko su i šta su

u stvarnosti se oni zajebavaju po kojekakvim trstovima, kupuju neka ostrva, jahte i slična govna, šmrču drugorazredni koks i jebu kojekakve dvocevke i trocevke. Zato bez patetike molim, nikog u svetu ne boli rac to što srbadijom upravlja ćacad prve klase dok se ćacistanci mudro podsmevaju i tripuju elitizam (jer nisu valjda tako nisko spali)

a ceh se odlično zna ko plaća, u tome i jeste celokupna preljepota

a zajebavaju nas i preko jezerceta jeli tragedija u picka mater

https://x.com/budiherojns/status/2072017894502777052/video/1

minvajl pola serbije nema pijaće čiste vode

Čovek je rodjeni novosadjanin. Lol
Carimire budi heroj, bori se za svoje, pusti srbadiju