Čramp je udario nekakve banove na zemlje kompanije firme koje se ponašaju nedemokratski, krše prava radnika itd. I ovi su dobili po ušima + je priča da im kvalitet ne ispunjava standarde. Drugar radio u magacinu u kineskoj firmi, bio nekakav mini šef tamo, kaže ništa sa trake nije skinuto da je ispunilo standarde, čak fabrika nema upotrebnu dozvolu. Napakuju robu i pošalju, pa ako prođe prođe, ako ovi vrate pravi po ps-u i šalji valjanu.
Hehe ima posla ko oce da radi
Predobar vieo, ceo kanal je dobar u suštini
sutra ozbiljan protest u pazaru sledeći vikend skupljanje potpisa
puši kurac aco šiptare
499 narodna litija protiv potapanja valjevske gračanice
Ne znam koliko je istina, čitao sam da su svi koji su imali udela u potapanju Valjevske Gračanice nastradali na kojekakve baš groteskne načine u naredne tipa dve godine. Inače ovako sad izgleda pod vodom, nadrealno
Ostala mu je samo EU i Soroš
Siptar danas bio kod slovaka u petrovcu
Ucenik gimnazije:
pusi kurac aco siptare
Ono kad si žvalavi jadni huligan, a prešao si pedesetu.,.
https://nova.rs/sport/sport-ostalo/bezanijska-kosa-farbanje-slobodan-maldini/
Naduvajmijaja aco spitare
ЈААХахахахаххаха какво једење курца, шта им смета што су зидићи офарбани у црвено белу боју, па јбт, боље то него сива или црна, какви дебили од станара.
Какви идотлуци, па не фарба ти држава степенице мејмуне, ај јебите глупе беогађане хахха
Problem je što država Srbija to jest "država Aleksandra prepodobnog Vučića" ,finansira navijače, ćacije i ostala labudovamuda, dok decu leče dobrotvorne organizacije građana. Onaj koji to ne vidi nema šta da traži međ' normalnim svetom.
Onaj kuj ne vidi da je aca siptar ne spada u ljude
Jedina dobra stvar je vidljiva promena u Tamari prvoj od kako je onaj moj ispisnik uzeo pod svoje ruke, dokaz kako se činjenično stanje menja na bolje kada se Srbin aca izbegne. Bravo ispisniče, 'alal ti ćufte !
ni na slavu da dođe tamarica, pa aca šiptar mora da slavi sa mamom i tatom od burazera
jaka muda, modern slejvovi svi dočli dobrovoljno minvajl asimilacija nula bodova