ACO JE PAO

1. А реално, пази, можда нису знали с ким шурују, ал опет ако су радили детаљно на реконструкцијама онда су га баш одрадили добро, онако зналачки, постави се питање какво је то образовање онда.

2. ma jok, to sad nemoš da znaš kad šiptar nije dao dokumentaciju. Otprilike firma starting čiji je vlasnik drugar ace šiptara je dobio zeleno svetlo da bahanališe i pravi fiktivne racune pa se dovatili te nadstresnice i napravili harakiri.

Majmuna da si doveo na to gradiliste ne bi napravio ovako sranje da otkaci nadstrešnicu.
    Ovog nekog spremića što su držali u pritovru 300 dana lik bio zadužen za stakla na zgradi. Bukvalno žrtvuju nevine ljude da bi oprali svoju krivicu.

3. nemodz normalan covek da pojmi razmere pljacke meleoncine su u pitanju

4. raseljava siptar cacilend ima da napravi top party ispred skupstine i proglasi pobedu

5. Treba u nedelju potpisi, jbg

6. Krezavci, Willkommen.

7. za kontrabotove deveti krug pakla to je već dogovoreno

8. svima osim studentima je bitnija spoljna politika od unutrasnje.kao da niko nema nameru ni da se bavi stanjem u zemlji nego da se uglavi u neki blok..stvarno mi je muka od te price o eu putu.

9. to je bar laka priča, aca šiptar eu predvodnik šatro opozicija skida gaće na max da budu šiptari umesto šiptara

teška vremena za evropsku serbiju

lepa su

10. sutra jubilarna 500. litija za valjevsku gracanicu dao Bog da monah antonije ima otvoren put u ćacilend

11. https://n1info.rs/vesti/uklanjanje-cacilenda-aleksandar-vucic/

Idemo se ljudi organizovati, da prijavimo skup i da nastavimo tradiciju, ja ću sa zadovoljstvom donirati novac za deset velikih šatora, neka bruka traje doveka!

12. siptare ne daj cadore

13. Не склањај бре зомиленд, јеби глупе београђане!

14. Ide cacilend def zao mi je zbog sime spasica

15. To je poraz parekselans. JA sam vlast, postavljam gde šta hoću kad ja hoću, uklanjam kad hoću, vratiću ako budem hteo jer tako mi se može. Ćacilend je morao da skloni narod i niko drugi, činjenica da je stajao toliko dugo i da će umesto njega da postavi novogodišnji ćacilend je samo pokazatelj kakvi smo bezmudići. Što je opet važno da znamo i razumemo, kako ne bismo pravili nekakvu mitologiju od naroda.

16. Tesko ce ponovo da ga postavi a cinjenica da je morao da ga drzi 9 meseci govori u kakvoj je kurcineli komunjarsko nasledje u srbiji

17. evoe 500. svetosavska litija live u izvedbi monaha antonija na muku krezavaca i drugosrba istovremeno

https://www.youtube.com/watch?v=Zd33l8ScFVA

18. sutra potpise studentima mojne da ste defetističke funjare korisni imbecili ace šiptara & komunjarskog sistema

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.