Prijava

Da oce uzne paragvaj mrrrrrtvi

Ц хаахаххаа

Нема шта овде харамбол 120 минута, ал по мени немогуће, ја ћу гледати само прво спава ми се хаос
Иначе Возиња 24 милиона пратилаца на иг, какав гоша

Kako paragvajci samo pametno igraju

Doktorska odbrana

Da nureknem

mogli su francuzi da igraju prljavo i da biju protiv finih svedjana.ovima ne mogu ni da udju u sesnasterac.

Prljavi paragvajci nema šta, sudija na njihovoj strani def al jbg nije smeo da ne sudi penal za france

Баш лаке текме имају ови бразилци, ај видећемо их против енглеза(вероватно)

Legendarni Hoze Luis Čilavert brutalno odgovorio:

"Mi smo 1998. igrali protiv Franuske, a ovo danas je reprezentacija Afrike!"

Ajd ne kmečite jebo vas ta priča

Људи људи, вратија се кизу плидуоне!!!

Bosna i Hrvatska su žrtve nasiIja FIFE. Ne trebaju se više nikad takmičiti.

PlaviBos
prije 2 minuta
Od danas je fudbal za mene baj baj!

kxuser690909d78
prije 6 minuta
Mi da smo pobijedili USA sigurno ni dobili sankcije. Mogli smo svi na crnu listu :)

Jadni su ljudi koji još uvijek prate taj fudbal. Tako je sve lijepo namješteno da najbogatiji postaju još bogatiji, a da sirotinja da zadnju paru za tu namještenu vrstu zabave. Nevjerovatno. Pravila i zakoni svakako ne važe za bogate pa se ne treba ni čuditi. Pa zašto Muharemović nije igrao protiv Katara po tim istim pravilima.

kxuser6a339256f
prije 31 minut
Kakav skandal ovo jos nije viđeno---

Балије горе од срба вероватно, босна најгора репка уз катар и јордан и ту ови бедни новинари трипују о неком мухаремовића кога боли курац за њега

Ови преглупи маторци избосне очарани победом над најгором репком катаром и пролазом и трипом да је ђеко дел пиеро па да ће проћи било кога
Јако је зајебано кад се добије нека италија и велс, утрипују се обични људи много док играчи знају да немају шта да траже на СП

Ау мехико ингланд у 2 јебем ти

Баш сам тео да гледам кад оно међутим

Rambo u reklami za kladzu gde mora da kaze kako se zove