Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
naravno da nisam...resila sam da odgledam sva 3 dela (produzene verzije) odjednom.
ne mogu da pocnem u 10 uvece kad traje 12 sati ukupno :)
To onda jedan dan treba da pišeš u rashod, da bi odgledala to :)))
a vec sam ih gledala n puta...al nisam ovako u cugu pa se sad psihicki pripremam :)
Nek' ti je Bog u pomoći :)))
e j1g 1a sam obeca1a da necu da spa111ujem onu temu 1!!
Sad mora111 ovdje da p1sem 1
Samo se ti igraj, merc1 :)
vol1m 1 ja vas :))
:)
Oooo, tu je i seksi kuvarica :)
охо ту је и жгољави прдолино :)
ide maca oko tebe...pazi da te ne ogrebe..... :)))
Zbog "mačaka" sam uvek u pripravnosti :)
Peđo šta kažeš za sliku za TĐ?:)
Bolesno... morbidno... :)))
To je ono što se traži na tržištu:)))))))
civilizacija..be..... :)
Imaš pravu robu :-))))
metle..metle.... :)
xaxxaxax
A šta ti prodaješ, citi? :)
O bre citi I Bog te zaboravio...