Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
sebe.... xaxaxxxxaxxa
salim se.. :)))
Je l povoljna cena? :)))
(ne šalim se) :)
ma da.... :)))
Cena... prava sitnica... :)
al ima jedan problem...:))
to je roba sa greskom... :)))
Pa dobro... može da prodje u Second Hand shop-u :)))
ajde ljudi još malo pa nestalo:)
Opet nešto valjaš, Brain? :)
pedja kad ces da vratis mikija? :)
Ma nova roba iz Rumuni....ovaj Rusije...
A pa sad mi je brain dao ideju, leela... tako da mislim da neću skoro :)))
A i ovaj te sigurno nervira više, tako da će da ostane :)))
Hahahahahahahaha pa naravno...
pametne glavicee.................................................................kupusa.... :)))))))
jel si siguran da neces? :)
salim se...Miki se svima popeo na * :D
Sad će malo Delije Sever da im se penju na kurac... to je sigurno iritantnije :)))
Meni Delije Sever bolje od Mikija...
ima sa onih 18000 da spadnes an 8000 :D
Ko to ishejtuje,ja ću da izlajkujem:)
Je l to pretnja ili upozorenje? :)))
vasa citi vas napusta... ae zdravo..pozelite mi srecu trebace mi...
miki maus! miki maus!.... jeee
:))))))))))
ljubatc