Пеки д бој
Брате, јел си гледао ти филм "Кунг-фу фудбалери"? :)
Ja sam gledala "Igraj kao Bečam" najgluplji film veka! :D :P
Sprdam se malo, a sve zaboravljam da vas pitam, šta mislite o razvoju situacije u grupi C? Tj ako mi u našoj završimo, daj Bože, kao drugi, ko nam se smeši sa vrha grupe C?
Sprdam se malo, a sve zaboravljam da vas pitam, šta mislite o razvoju situacije u grupi C, ako mi u našoj završimo, daj Bože, kao drugi, ko nam se smeši sa vrha grupe C?
E to je već viša matematika, da pitamo Mlatu, Zolu (sorry guys) ili Tobića iz Kurira? :)
Sprdam se malo, a sve zaboravljam da vas pitam, šta mislite o razvoju situacije u grupi C? Tj ako mi u našoj završimo, daj Bože, kao drugi, ko nam se smeši sa vrha grupe C?
Ако ниси гледала Кунг-фу фудбалере, ниси ништа видела. :)
Pa šta ako je viša matematika, ova tema i služi za pametovanja tog tipa :D Inače mene su englezi razočarali dibidus! Volim ih, opasno, ali ova igra nije ni za školsko...
Млато, да ли си то ти? :))
ahahahahaha EDIT: Koja ti je ova budala na avataru? Ne mogu da prepoznam :)
Дипломатски говор. Политички коректан. :)
Ахахах, Пеки. :)
Vlajko, ne serem, ozbiljno. :) Inace, kladionicu ne igram na veliko, vec cisto iz zajebancije, na male uloge. Tako da ne bih mnogo dobio...
:D e ne znam šta da ti kažem, ako si ozbiljan, budi drugi put i ozbiljniji s uplatom, odnosno konkretniji :)
Иначе стварно се тако каже. Становници Гане. Имао на тесту из српског, ја написао Гањани. :)
А на аватару је дотични судија са меча.
E to je već viša matematika, da pitamo Mlatu, Zolu (sorry guys) ili Tobića iz Kurira? :)
@Stiven
Ma jok bre, ja uglavnom pogađam k'o Pele :)
Ако ниси гледала Кунг-фу фудбалере, ниси ништа видела. :)
Ne isplati se meni da budem konkretan, iz gore navedenog razloga :)
http://i46.tinypic.com/ilm39v.png
Ово за Пелеа је добро. :)
Au Peki sad si mi zadao domaći. :D
Pa šta ako je viša matematika, ova tema i služi za pametovanja tog tipa :D Inače mene su englezi razočarali dibidus! Volim ih, opasno, ali ova igra nije ni za školsko...
Е да, да споменем да сам сањао и црвени картон синоћ, али сањао сам да ћемо ми добити један. :)
Добијају Словенце, а Амери Алжир. Мада, ко ће га знати...
Mlato, + za Peleta! :)
Dada to za Peleta je eksta, a i prošli članak je bio vrhunski, volim ove top 10 :D
izjave