СП у фудбалу - Јужна Африка 2010

1. Млато, да ли си то ти? :))

2. становници Гане

ahahahahaha EDIT: Koja ti je ova budala na avataru? Ne mogu da prepoznam :)

3. Inace, Peki, logika ti je glupa do bola. Sad ih ima skoro milijardu i po pa opet nemaju po jednog Maradonu i Ronalda.

Брате, јел си гледао ти филм "Кунг-фу фудбалери"? :)

4. Дипломатски говор. Политички коректан. :)

5. Ахахах, Пеки. :)

6. Vlajko, ne serem, ozbiljno. :) Inace, kladionicu ne igram na veliko, vec cisto iz zajebancije, na male uloge. Tako da ne bih mnogo dobio...

7. Vlajko, ne serem, ozbiljno. :) Inace, kladionicu ne igram na veliko, vec cisto iz zajebancije, na male uloge. Tako da ne bih mnogo dobio...

:D e ne znam šta da ti kažem, ako si ozbiljan, budi drugi put i ozbiljniji s uplatom, odnosno konkretniji :)

8. Пеки д бој
    Брате, јел си гледао ти филм "Кунг-фу фудбалери"? :)

Ja sam gledala "Igraj kao Bečam" najgluplji film veka! :D :P

Sprdam se malo, a sve zaboravljam da vas pitam, šta mislite o razvoju situacije u grupi C? Tj ako mi u našoj završimo, daj Bože, kao drugi, ko nam se smeši sa vrha grupe C?

9. ahahahahaha EDIT: Koja ti je ova budala na avataru? Ne mogu da prepoznam :)

Иначе стварно се тако каже. Становници Гане. Имао на тесту из српског, ја написао Гањани. :)
    А на аватару је дотични судија са меча.

10. Sprdam se malo, a sve zaboravljam da vas pitam, šta mislite o razvoju situacije u grupi C, ako mi u našoj završimo, daj Bože, kao drugi, ko nam se smeši sa vrha grupe C?

E to je već viša matematika, da pitamo Mlatu, Zolu (sorry guys) ili Tobića iz Kurira? :)

11. @Stiven
    Ma jok bre, ja uglavnom pogađam k'o Pele :)

12. Ja sam gledala "Igraj kao Bečam" najgluplji film veka! :D :P

Sprdam se malo, a sve zaboravljam da vas pitam, šta mislite o razvoju situacije u grupi C? Tj ako mi u našoj završimo, daj Bože, kao drugi, ko nam se smeši sa vrha grupe C?

Ако ниси гледала Кунг-фу фудбалере, ниси ништа видела. :)

13. :D e ne znam šta da ti kažem, ako si ozbiljan, budi drugi put i ozbiljniji s uplatom, odnosno konkretniji :)

Ne isplati se meni da budem konkretan, iz gore navedenog razloga :)

14. Ово за Пелеа је добро. :)

15. Au Peki sad si mi zadao domaći. :D

Pa šta ako je viša matematika, ova tema i služi za pametovanja tog tipa :D Inače mene su englezi razočarali dibidus! Volim ih, opasno, ali ova igra nije ni za školsko...

16. Е да, да споменем да сам сањао и црвени картон синоћ, али сањао сам да ћемо ми добити један. :)

17. Добијају Словенце, а Амери Алжир. Мада, ко ће га знати...

18. Dada to za Peleta je eksta, a i prošli članak je bio vrhunski, volim ove top 10 :D
    izjave

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.