Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Можемо само да гледамо и да се надамо.
Ахахаха како је овај мајмун испуцао лопту испред голмана, а нема никог око њих у пречнику од 20 метра.
Скот Чиперфилд, репрезентативац Базела ће у игру. Јао Стојановићу сиви тићу.
То брееееее, баш као што је требало, Х! Сад је све у нашим рукама, победимо у среду и сигурно идемо даље.
Одлично.
Моја прогноза 1-1
well done! :)
Najbolje moguce, plasila sam se pred kraj da kako bese, stanovnici Gane, ne daju drugi, ali ipak je sve oke proslo \o/
Хвала! :)
Jebala ga zemlja Austral da ga jebala, majke mu ga nepismene!
Ovo je veoma, veoma nezahvalno vreme za klađenje.
Moj drug odigrao, vrijedi pokazati :D http://sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc4/hs131.snc4/36935_1447189452244_1008409015_1315616_2783960_n.jpg
У јеботе, па то је квота 140...
Koliko je uplatio? Ako je i 1€ mnogo je dobio :D
Brzo ljudi, kako se zove ovaj što komentariše Kurtu, drugare i ove vođine sledbenike? Car čovek!
Ne'am pojma, ali znam da se vozi često gradskim prevozom i da je visok oko 195 cm. :)
Ahahahahahahahaha! Svejedno, svaka čast čoveku, izmislio komentarisanje za ove ostale :)
Novinska ekipa koja će prenositi SP je:
Zoran Marković - urednik sportske rubrike rtsa
Jovan Memedović,
Aleksandar Stojanović,
Predrag Strajnić,
Miloš Krivokapić,
Predrag Milinković,
Vlada Mijaljević
Otpiši ove koji nisu (1,2,3,4...), pa posle igraj eci peci pec. :)
Krivokapić je.
jes more, ČRČ i blek hole, Krivokapić, hvala :)
Portugalcima je trener na poluvremenu pustio onaj crtać
"Buuuuuši ahahahahaha buuuuuuši!!!"
Феки ће можда ипак да стигне да гледа Швајцарце :)