СП у фудбалу - Јужна Африка 2010

1. Ko dira, ČRČ ? :)

baniću, svaka čast na avataru, ja za braću Nigerijce navijao :)

2. евомене
    pre 27 minuta
    Чрч паб је женско! Брате миили!!

Daaaa, pa? :)

3. e stvarno, ja ne mogu da provalim zašto je ovo evomene napisao :) zna li ko? zna li bar e.m.? :)

4. Како је могуће да није до сад провалио? :)

5. ahahahaha, ma on je car! ja pa mislio da je nekom drugom reko to! listam, listam i ne mogu da nađem :)

6. Немци има да самељу црнце, као и Енглези Словенце. Објективно, ми смо квалитетнији од Кенгура, као и Амери од ових Арапа. Ето чет'ри фикса, па шта буде :)

7. То он исказује своју шокираност новим сазнањем. :)

8. То он исказује своју шокираност новим сазнањем. :)

ma kralj! :)

9. Ко је Лариса Рикелме и што сви причају о њој?

10. Сконт'о сам сад. Због добре сисе.

11. нисам знао да је женско, озбиљно

12. Na mom avataru: Miroslav Klose.

Влајко, како бре Клосе? Ил' ја добро не видим...

13. па Клосе је сиса

14. Na mom avataru: Miroslav Klose.
    Влајко, како бре Клосе? Ил' ја добро не видим...

evo ti odgovora:

па Клосе је сиса

:)

zajebavancija bre :)

15. What's the difference between a tea bag and the England Team? Tea bag stays in the cup longer

:)

16. My PC got a Robert Green virus... Now, i can't save anything :(

17. What's the difference between a tea bag and the England Team? Tea bag stays in the cup longer

Ахахахаххахахахахаха...генијално!!!

Јој једва чекам утакмицу, све бих дао да их Словенци победе! Или бар Х да извуку...

18. Хехе, Пеки, није лоша :)

Не знам, али мислим да ће сви фаворити данас да добију, с тим што највећу предност дајем Немцима. Црнци ће да прођу као боси по трњу! Оба гола су дали из пенала, од којих је један крајње сумњив. И Кенгури и ми смо их надиграли с играчем мање. Њихова игра - ништа посебно, црнци к'о црнци, сирова снага, мозга нема ни у најави. Швабе сигурно неће да се уздају у повољан сплет околности, већ ће да насрну од самог старта. Наравно, без сумње, квалитетнији су мнооооого!

19. Е људи, да не зна неко случајно, да ли је тачно да се брише један жути картон из групе, нпр. неко добио жути у првом и у трћем колу, да ли ће он играти осмину финала?
    Неки кажу хоће, неки неће.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.