Srećan ti rođendan...

1. Да пожелим срећан рођендан Џордију и да остане овакав цар као што јесте!

2. Srećan ti rođendan Džordi, želim ti da napišeš defku za takmičenje :)

3. Је л' вас много зајебавам с тиме? х)
    формулишем је у глави и даље, написаћу ја то. Хвала. :)

4. ma jok, samo mi se uklopilo lepo ovde :)

5. Пих,.. 1. септембар, ђаци крећу у школу а мени ође нико није честитао рођендан. Е мој Шоне које си ти курчеве среће... Добро, нека. Сам ћу си честитам.

6. Што не рече, ево Шоне, срећан ти рођендан, све најлепше да ти се оствари! :)

7. срећан рођендан!

8. srecan ti rodjendan i da ne budes atensn hor u novoj godini tvojoj

9. ooo Šone očekuješ da ti čestitamo rodjendan a nit zoveš na pivo nit išta eee ne radi se to tako lololo
    elem SREĆAN RODJENDAN I DA TI PORASNE VELIKI

10. Ево кад рече јебач надимака, ил' никова - "не зовеш на пиво". Ево радим сјутра прву па налетите у прву у кафе хаусбрандт - Нови Сад. Није скупо... Хњооо!

11. А да, хвала што сте се сетили... :)

12. Srećan ti rođendan Šone a ja e'o ovom prilikom i sebi da čestitam ovaj sjutra.
    Eeee, u šta život sprcah.

13. Фала пазле, велик си ти чоек!

ЕДИТ: Што ја идем и скупљам ауторе по вуки да ми честитају, о бозмег уриштен. Сад ми као ласка,.. хњоооо!

14. е пазлфоксе, срећан ти рођендан и тако то јер нећу стићи после дванес да ти честитам јер одох да спавам кекеке

15. Daleko mi Novi sad Šone, pošalji gajbu poštom 19210 Bor lololo

16. Srećni vam rođendani. Sve najbolje i još kvalitetnih defki i manje smaranja za plusove po forumu za poni pegaza Rejnbov Deš.

17. ПАЗЛ СРЕЋАН ТИ РОЂЕНДАН...!!!

18. Ovom prilikom želim da čestitam svemoćnom pazlu uz poruku

Kraj Cetinja selo malo Titograd se vazda zvalo!

19. Srećan vam rodjendan sve najfinije :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.