Hvala svima, a posebno Ajaxu koji je svojim najiskrenijim čestitkama uveličao moje ovogodišnje rođendansko veselje i uneo beskrajnu radost u moj dom svojim toplim rečima punim neskrivene ljubavi.
LJUBIMMMMMM
Hvala peri. Ličnu imam ali od danas moram da se ponašam odgovorno hehe, ipak neko punoletstvo i ozbiljnost. Ma sve isto ko ranije naravno, inače sam dobio 50 evra od babe u konverti Info Stana. Ovima još nije leglo, kupiću neku čuku od šanera za lovu od društva.
ljubim sinčića malog Šalabe u obraz za mene.
Natnat je najbitnija, neka uživa danas, pustite je
i od mene čestitke
Hvala svima, a posebno Ajaxu koji je svojim najiskrenijim čestitkama uveličao moje ovogodišnje rođendansko veselje i uneo beskrajnu radost u moj dom svojim toplim rečima punim neskrivene ljubavi.
LJUBIMMMMMM
Evo prodje i taj dan.godine se nižu ko paprike,budi pametna nemoj da se oljutiš već ih utucaj,stavi na ormar i ne misli na njih.
Pazi, kad sam napunila 40, brojčanik se anulirao i sad idem unazad :)
srećan rodjendan sa zakašnjenjem Natnat,sve najbolje od <3
A ja jedino nisam pozeleo srecan rodjendan pa eto: srecan rodjendan!
SREĆAN ROĐENDAN CORNELIJE!
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/a/a3/Sprinkle-covered_chocolate_cake_pops,_May_2009.jpg
kornelije, srećan ti rođendan...
Evo i ovde cornelije srećan rođendan.
Toooooooooooooooooooooooo hvala, od danas samo odgovorno!
Šta bre od danas? Ličnu kartu imaš već dve godine!
Cornelije, srećan rođus, kao poklon dobijaš 10. utisak :)
Hvala peri. Ličnu imam ali od danas moram da se ponašam odgovorno hehe, ipak neko punoletstvo i ozbiljnost. Ma sve isto ko ranije naravno, inače sam dobio 50 evra od babe u konverti Info Stana. Ovima još nije leglo, kupiću neku čuku od šanera za lovu od društva.
Srećan rođendan, Korni. Ok, ovo Korni grozno zvuči, Kornelije ipak.
Care, sve najnaj.
Фала.
Овом приликом бих честитао и Пекију д Џему, мом брату по датуму.
Cornelije, srećan rođendan.
SREĆAN ROĐENDAN REJVENKO ♥
http://www.dazzledish.com/blog/wp-content/uploads/2011/02/Valentines-Day-Cookie-Centerpiece-Create-My-Party.jpg
сасћом