Srećan ti rođendan...

1. Oo Brus... Sve najbolje. Da nam moderises ovde jos 100 godina!

2. То је у ствари торта са вождовог 44. рођендана, направили му Зајечарци кад је био тамо пред изборе. Ви изгледа увек правите исту торту, биће прилике и да пробаш. :Д

3. aaa, to nije torta, to samo prebacimo izborni plakat preko proje :)

4. srećan ti divan dan, šteta što nema aurore da čestita...našla bi ona neku prikladnu sliku guzate i sisate, kako drži štrudlu i vanglu princes krofni.

5. Znaš je dobro, a i mene, hvala i ovde na lepim željama :)

6. Ja mislio ljudi kad dođu u neke godine, ne slave više rođendane :) Srećna nova godina, Bruse!

7. Hvala Valdemare, ja i ne slavim ali mi nekako toplo oko srca kad vidim da me ljudi još pamte :)

8. De da te ne pamte, pogotovo kad si vlast. Srećan rođendan, drš se :)

9. Srećan rođendan Bruce. Slavimo tokom aprila, kada ti banemo u posetu :)

10. Obećavate već treću godinu, ja sam poručio novu rešetku za roštilj samo da znate :)

11. свега најљепшег још тисућу година! :*

12. mogla si mu i neku učiteljicu staviti, on 'vakih ima u svakoj prostoriji :)

pridružujem se čestitkama, iako sam i tamo ostavio :))

13. Nema 'vake, to samo na filmu, isto kao što tvoje učiteljice samo čekaju da bace cvikere i raspuste punđe :)))

14. Nata kad ti pukne čestitku posle nema šta da se doda :)

Srećno i od mene

15. Srećan rođus, Brusili!

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.