Кафана "Код Вукајлије™"

1. al dobar je, ja ću da kupim još jedan da imam 2 :)

2. Cuj dobar...Baterija traje 7 dana,a ja kao osvedocena lenja guzica,najvise mrzim da ga mecem na punjac...Time sam se najvise vodio kad sam ga uzeo,pored vec navedenih stvari vezane za cackanje telefona od strane ostalih.

3. :inspekcija se vraća (trljajući dupe) u potpuno privatnoj formi 'vata gamby-ja za gušu a zeko gleda i kezi se:

:-))))))

4. :zove zeku u pomoć: :)

5. :inspekcija skida ruke s gamby-jevog vrata , popravlja mu okovratnik , pruža ruku i vadi iz šanka gajbu za sve:

:-))))))

http://gdestinacija.com/wp-content/uploads/photos/11_Stella_Artois.JPG

6. hmm, hmm, ko mi dirao gambija? da čujem?
    dobro, dio, ajd, znaš da sam slaba na sve vrste rakiještina, ovaj put ti opraštam gambija, drugi put pazi šta radiš, zna se ko je ovde zadužen za šibanje :p

7. da, zna se
    :ulazi i isteze vrat, puca prstima:

8. :krije ključ od špaiza :

9. Dobar dan! Ovde vas alkoholni operater!
    Obavestavamo vas da vasa dopuna jetre istice veceras. Ljubazno vas
    molimo da dopunite vasu jetru dopunom od 0,33, 0,5, ili 1 litar! Ukoliko
    dopunu izvrsite do 22 h, imate pravo na specijalni popust od 1l dzabe!
    Za sva bliza obavestenja, kontaktirajte naseg alkoholnoh operatera!
    Zahvaljujemo sto ste nas koristili....

10. Pazite da ostavite alkoholnog operatera (u daljem tekstu AP) u istom stanju u kom ste ga zatekli. Bez modrice, stipanja, drndanja, prosenja i sl. Ako AP bude imao problema sa Vama, bicete diskretno udaljeni iz lokala, vazdusnim putem. ;)

11. naravno, ali to ne znači da ne treba da (is)koristite vašeg AP :)

12. na usluzi, samo za vas :**
    :)

13. а зашто уз пиво не долази и порција кикирикија? ја видио то у једној другој кафани :(

14. nemam para ni za leba a ne za kikiriki :p

15. Popij jednu na moj račun.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.