Кафана "Код Вукајлије™"

1. 'bro jutro Gamby...
    :eksira Gambijevo pivo i odlazi u drugi kraj kafane, seda za šank i naručuje još jedno:

2. :obaveštava čedu-velju da je on sikjuriti ovde:

:hvata čedu velju i poput lika iz crtaća hvata ga za ruke i šutom u dupe izbacuje iz kafane:

3. ih, sekjuriti kakav si...
    :pada vertikalno naniže, dočekuje se na dupe:
    :otresa prašinu sa sebe i ulazi ponovo u kafanu:p

4. O lesase...nema te na sajtu u zadnje vreme, pa di si ti?

5. samo, pazi šta radiš sad! :) pamet u glavu! :)

:pruža mu pivo:

6. Bio kod mojih na vikend...3 dana pijanstva, jos ne mogu da dodjem sebi...Sta ima novo?

7. Manje-više ništa...bezveze bez tebe, el i ja mislili da si otišao da juriš Pelku po belom svetu.
    :prihvata pivo od Gamby-ja ko znak pomirenja:
    :sadržaj boce napušta istu:

8. Pazi, bilo je neke piletine za vikend, ali ne znam ko je bio u pitanju...Odoh do grada da obavim nesto, pa se kuckamo kasnije...nemojte mnogo da mi se napijete u kafani...

9. Trebao sam i ja da krenem u školu pre dva min...odo i ja, samo da završim pivo
    (ovo do mene, al ne virtuelno nego iz flajke, da ne lapi)

10. газдарица престаје да пије

11. тако, нећу
    досадило ми, могла сам да умрем јутрос, није од алкохола, ал свеједно сам се уплашила, висок притисак:(

12. e jebiga :/ bedak...

ali možemo u špajz? :)

13. ne možete:)
    mene opet boli glava, u pm:(

14. dobar dan...

mene cesto boli glava gazdarice, naljukam se brufenom i posle mi sve ravno...

nego ne valja sto sam vec postao poluimun na brufen, sad vec pijem po tri od 400, a kazu ne valja ni za zeludac ni za bubrege...

15. pa ja sam već 4 popila, i slabo
    a ranije mi je bio dovoljan jedan i prođe me glavobolja
    ne znam šta je ovo danas

16. Добар дан. :конта да газдарицу боли глава:
    Ево,узми ово,биће ти боље.:вади неке таблетице из горњег џепа јакне:
    Гамби,кад си већ ту,ај ми посуди Јелен?

17. Dobro veče narode.Svratio sam samo da vas pozdravim,pošto me neće biti neko vreme.

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.