Кафана "Код Вукајлије™"

1. ааааа, па маодаоа ја

2. Jes da je ovo kafana, al ja sam poznata kao chat-kafe-kuvarica, tako da u znak mog povratka....

GORČA SA RATLUKOM ZA SVE PRISUTNE.... :DDDD

3. oo pa je l' to moka??? xD
    'de si moreplovkinjo? :))))

pozz od kafanske pevaljke

4. Vidi ti nju, gde se sakrila.... Pa u pevaljke si otišla dok mene nije bilo.... Fino Boga mi....

5. pa mora da se zaradi, a ovi u ovoj kafani fino plaćaju.. znaš.. moram da izdržavam i muža i decu.. eh moreplovkinjo, svašta nešto si propustila xD

6. Дајте мени неки пос'о овде преко лета да узмем неку кинту. :)

7. млблосмдлскдск Пеки лмнцс шааааа?

8. kukuuuu.... Pa zar se toliko toga promenilo.... U šoku sam.... :DDDD

9. Мснднјксонцсаааа, ја сам лснцслцн мало попилаа кднкцнсдн хехе :пада:

10. Daj pet piva i jedno vrati!

11. 5 ćevapa i tuborg! Za početak... :)

12. stefane, nema fensi piva u ovoj kafani.. :)
    a što se ćevapa tiče služe se samo porcije preko 10, pa nisi devojčica majku mu!

13. vidi moju pevaljku presla u konobarice, ccc :))

14. Зеко, дај ми дедер једно пиво, да се наоштрим за вечерас....е оно синоћ било лудница, ничега се не сећам :Р

15. Ja samo da viknem gazdarici i odoh :D

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.