Кафана "Код Вукајлије™"

1. aha, dok ne pređem crvenu granicu a onda...

2. Meni alkohol ne paše,nego me lupi adrenalin kad čujem ziku koja me otkači..e,onda samo kisela voda i đuskaj!!!
    Pa,zato sam se i upisala u plesnu školu! :)))

3. koju ziku ajd nam pusti nešto
    i ja sam išao u plesnu školu al samo 2 mjeseca i onda je zatvorili :D

4. Е Бури, а како гледаш где ти је црвена граница? Мислим да ли бројиш пива или осетиш или се успалиш?

Хахаххаах Гого изненађујеш ме све више! Плаесна школа, није лоше! Мени су супер они латино плесови :))) маштала сма неко време да упишем то...не знам заиста шта ма спречава....што се алкохола тиче ја без тога не могу, бар једно пивце па забава може да почне! ;)

5. И ти Бури?! Аааа оћу јааа....

6. od ovo troje - uspalim se :)
    inače kod mene alkohol samo intezivira trenutno raspoloženje, al ga volim
    a za broj piva nisam siguran, recimo u vremenskom periodu od 14-24 sam nekidan popio 18 komada i ništa se nisam uspalio

7. Мхм, успаљени Бури! ;)
    Па контам то за пива, ја некад могу само пар пива у комбинацији са нечим да попијем а некада да пијееем ихај и ништа да се не ''успалим'' али ја рецимо могу да пијем само пиво до неке границе, после тога морам да једем нешто да бих могла да наставим :))))

8. a ja moram da presiječem sa rakijom ili viskijem da se napijem...
    nikad ne jedem kad pijem, al zato nikad nisam ni povratio od alkohola

9. Mici,odma u plesnu školu-znaš kako je diiivno!
    Čak sam i dva puta polagala-za 1. i 2. nivo u Bg-u! :)))

10. Ја сам скоро баш пеглала...ал сам пила пушкин, па онда смо играли неки цугопол шта већ и ту сам се наливала пивом...
    Контам, мешаш и ја се тако најбое напијем...а ја једем, не повраћам често, заправо скоро никада....и никада не повраћам када пијем само жестину.

Јој Гого, мораћу! :)))

11. Nego šta ćeš!Takav temperament moraš da "ukrotiš" :))

12. Хахахаххаха е баш сад, испаде да сам скроз дивља...:))))

13. Ћаос Буриии....:))))) лаку ноћ!

14. jeste li vi platili ovaj vaš provod?
    pare da vidim, sunce li vam kalaisano :)))

15. Ja ne placam nista, Buri je castio, a on ti se vraca za mesec dana, napio se sinoc tolikoo da je trazio bananu....hihiiiii...:DDD

16. Gambi, covece, oces da nas Zeka utepa a?! Ako nemas kintu nemoj da nazdravljas, moracemo da peremo sudove ko ludi! ;))))

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.