Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
dule, ja jesam pomagala u kuhinji malo, al' to beše u 'talijanskom restoranu.. ne znam o kakvim masnim ribama govoriš :D
Pa ime neke... npr... štuka i sl.. nego kažeš radila si u talijanskom restoranu....
Znaš neke recepise... ja siroma i moja malenkost voli da se bakće po kuhinju... pa reko možda razmenimo neko iskustvo:))
naravno, dule :)
Inače kad sam počeo da studiram, oborio sam rekord u pravljenju špageta....
Jer na pakovanje piše u 3 litra vode, ključale naravno sipati špagete, ja pravio sa 2 pakovanja, jbg bilo nas dosta a i ješni smo si....
i tako ti ja u 20h stavim lonac od 10 litra na šporet.... u 00:15 prvi mehurić je izašo... dugrar umalo nije kolabirao :))))
hahahahaha mukica :D
E to bilo odavno... ček sad da neko proba moje kućne čarolije :))))
kako se ovde uzivaaaa... :)
spagete su moje omiljeno jelo...
s kojim sosom ih pravis dule? :)
Pa znam one klasične ali u poslednje vreme spremam sa piletinom .... Siti.
nego dule moze jedno pice ja castim na moj racun iz tvog dzepa :)
Od tebe Siti... može sve... i sidu da mi nudiš prihvatio bih :))))
aahahahh..pretera ga sad malo :D
daj :)
Dajem :))))
http://www.youtube.com/watch?v=Ajp0Uaw4rqo&feature=related
aahaahhah...uzmi sve sto ti zivot pruza :)
Uzimam....... :))))
ahahah....a meni pice? :)
Odma dodže....
http://3.bp.blogspot.com/_n7VX_ITmHCc/TOA5E3S6R8I/AAAAAAAAAEA/V9S6FxeBvPs/s1600/Baileys.jpg
jaoooo kako znas sta da mi daas :)
Siti, zamisli čak sam i u negližeu :))))
ahahahh...zamisljaam :)