Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Boemi nemaju skupe stvari! A i ne 'akaju ih u šutkama! >:)
Ali starke su starke,neću da kupujem one sa pijace za 500 dindži ko neki najveći seljak...ja sve to gospodski i skupo,ionako nisu moje pare:D
Nebesa,ima roditelji da ti bankrotiraju!!!
Za kafanu ti ne trebaju skupe patike.Ionako ih ukradu kad zaspiš za stolom.
Samo jedan roditelj-keva,moji su razvedeni...
E jbga.Al zato ti guraš muzičku karijeru,šta te briga.
ma samo pičim:)
Pa,nema veze-imaš oba roditelja -to što su razvedeni ne znači da ti nisu oboje ravnopravno roditelji-50:50.
Joj moram malo da se razgibam,sav sam se skočanio.
Ma ćaleta nisam video više od dve godine,ne plaća alimentaciju,a pravo da ti kažem,boli me kurac za njega...
:(
nemojte te teme, ja sam tužan:(
ajde nešto veselo:))
Joj šta će još da me snađe.Znači sad i ja da priznam da sam kinez?
strujni, možda i jesi :))
Nemoj da si pun besa..ne valja to.Ja sam se celog života koškala sa svojim tatom,a sad,kada ga nema-shvatam koliko mi je značio-užasno mnogo!
Jašta more.
Meni on ne znači ništa,kad bi umirao ne bih ni prstom mrdnuo da mu pomognem...
Kako ti kažeš-ja samo prenosim svoje misli.Nikog neću da ubeđujem.
Menja se tema,ok? :)
ok
O čemu sad pričamo?
Aj vi,meni su te teme još jako,jako sveže.