Online kratke igre

1. Ako imam nacrtanu vatru tamo s leve strane, jel onda pravim oruzija sa vatrom ili sa ledom?

2. Ватром.
    Јер је то сличица на шта су они СЛАБИЈЕ отпорни.

Имаш сличица колико и непријатеља, то си видио

3. Брате, правиш оружје да би се борио да би зарадио материјал,састојке и новац за још оружја са којим ћеш да се бориш да би зарадио материјал, састојке и новац за још оружја са којим се опет бориш за потпуно исте ствари, и ко мува без главе се вртиш у кург и не можеш да престанеш јер је игрица јебено заразнааа !
    Ал' боли ме курац, крме ми је постало зајебано ко Конан Варварин кад сам му направио овај мач:

http://i.imgur.com/fwgf8.png

4. jes zarazan onaj magarac jebo vas magarac. Do kog ste levela stigli?

5. Ја немам појма, само сам скип стиска' и срећом сам је угасио са хрома да је не гледам иначе бих је игра' до бесконачности

6. Nego šta je sa onom sivom sličicom sa mrtvačkom glavom za neprijatelja, to sam izgleda negde preskočio u početku dok sam tek kapirao igru?

7. Ја то нисам ни гледа' ако ми вјерујеш него сам тек касније капирао што је што :)
    За њу не знам :)

8. Мусаш, видимо се ујутру кад схватиш да си играо до 5:30

9. Jebo vas magarac u dupe. Ja sam to igrao dok je tek imao 300 igranja na armor-u. I lepo prestanem, a onda se nađe neko pametan da me podseti. Šupičku, ode ispit u kurac!

10. Еее тако сам и ја псовао...
    Није ми се то само једном десило... Сто пута сам оста' до 5-6 сати кад неко ође постује игрицу

11. Дај још нешто 'вако занимљиво :)

EDIT: Mnogo dobra ova igrica sa magaretom :)

12. jebo vas magarac, od 4 ga igram.

13. ja sad nastavljam...samo jedno pitanje. Sta je koji kurac ono prvo procentualno...vecito mi izmedju 70 i 60?

14. kad praviš mač il štaveć kad dođe do zelenog i piše "pull" polako vuci taj kurac na dole ne naglo tako je meni isto bilo u početku
    ja pređoh i tolko je zarazno da sam krenuo iz početka lolo

15. Мора да не сипаш полако па ти се прелива около, треба да лагано нагнеш ону шерпу гомна

16. jes zarazan onaj magarac jebo vas magarac. Do kog ste levela stigli?

ravno 30

Rekli o sajtu

Slavna Vukajlija. Ima glupih stvari, ima bezveznih, ali ima i jako puno brilijantnih. Neću previše dužiti, samo odite tam pa vidite sami. Samo jedno upozorenje - ima ponešto napisano i na ćirilici (iako smatram da svako, ko kolko-tolko drži do opće kulture zna ćirilicu).

Skodin blog · 04. Septembar 2010.