Online kratke igre

1. Inače nisam ljubitelj mmo igrara pogotovo sa kliktanjem al sam se opasno navukao na ovo
    http://www.kongregate.com/games/5thplanetgames/dawn-of-the-dragons?haref=DawnXmas2013

2. Била је таква на армори гејмс, играла се у мултиплеру и напредовало се оно, фора додајеш брзину, количину на почетку, брзину стварања итд.

3. Smare bači neku novu obrnuo sam tenkiće i keća i dvoiku.

4. da premotah tu na armorgames odavno...vidim da je ova slicna :)

5. Džanki daj link i te što ovaj mrčo priča o njoj.

6. Kucajte na Guglu ,,Battle city'', igra jebe. :)

7. Не почињи да играш то, заразно је :)

8. boxer ne mogu da se setim, mada igraj ovu sto sam linkovao, skoro su identicne.

9. bila jedna prijatna jako igrica za igranje dok si navaren,al ne mogu se setiti imena nikako

10. Sam tražim kurca i onda se uvek pokajem i psujem vas koji ste zalepili link kace zarazim.

11. Па ја сам ову играо једно мјесец дана сваки дан скоро па сам и ову што Џанки окачи одиграо до краја, јаче је било од мене :)

12. Phage wars najjaca igrica koju sam ikad igrao...keca premotao par puta...evo i dvojku sad igram, odlicna je...obozavam ovu igricu jebote...jedva cekam trojku lolo, i da ima bar 50 faza :D sto vise to bolje

13. Kaktus mc coy je najaca igra ikada.

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.