Online kratke igre

1. JEBENO predzadnji task ne mogu da predjem

2. Dzankee aj ne kenjaj daj da igramo fifu preko neta?

3. brate moj komp kad upalim Minesweeper preti da ce izvrshiti samoubistvo shta li bi bilo kad bi usho u fifu

4. e jebiga buraz. Javi kad nabacis rama.

A mislio sam da si hakerčina

5. skupljaju se pare za jaci komp

6. prvo ram memorija lolo

7. nudio mi covek 350 dinara da mu prodam komp al rekoh jes dobra cifra ali brate imam ga fazon 10 godina prosli smo kroz sito i reseto kroz svakakve situacije...ehh kad se samo setim...jos kaze mi on dajem 500 dinara (!!) ja ga oterao...

8. mudra odluka dzankee, mada, da si tih 500 dinsa uložio u kladinicu do sada bi mogao kuću da kupiš. Kapiram da tebi nije problem da zaradiš, samo ti fali početni kapital od cirka 1000 din

9. ma polako uzecu jaci neki kroz par nedelja...do tad, tesim se igranjem haxball-a i ovih online igara :D

10. PRESOOOOOOOOOOO IDEMOOOOOOOOOO

11. jes prešo zadnji nivo ja prešo međeda iz prve veći mi problem bio ono kad gubiš 40-0

12. kako si preso zadnji nivo ?

13. Nisam prešo pitam tebe jes prešo
    Dao jednom tri gola i to me dva teško usralo i jednom ovaj dao autogol

14. I ja 2 gola jedva dao posle me natrpa covek hahahaha brate ne moze se preci zadnji level...pretesko je

15. mora da se pobedi glavonja nema predaje nema povlachenja

16. dobi me govnarcina

17. 5-2 POBEDA JEBI HAHAHAHAAHAHAHHAAH SHTA JE PICHKE

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.