Online kratke igre

1. Мусаше, ово могу да играм само са компа са кога сам почео?

2. Kad klikneš na menu ima import i export save

3. аха, видим.

4. Rado bih kliktao na ove kolačiće, al zadnji put kad sam igrao nešto sa kliktanjem sam sjebao miša,a sumnjam da će ovaj genius od 300 dinara izdržati :)

5. Iznapredovao sam do jaja i sad samo klikće za sebe. Moje je samo da zapalim pljugu i uživam.

6. 1.3 milijardi opaa

7. Koliko dobijaš u sekundi?

8. Axaxaxaxaxax, ljubi brat.

9. 91 милијарда, 16 милиона по секунди опаааа

10. 128 po sekundi, samo polako

11. Jebena glupa igrica, gorićeš u paklu !

12. Пацери, 44 милиона по секунди..купићу вас све као косовари јужну србију!!!

13. А милионче по клику

14. Stižem te thilmo sad kad kupim ovaj apgrejd za tajm mašin imaću 39 i kusur miliona po sekundu!

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.