Online kratke igre

1. Inače nisam ljubitelj mmo igrara pogotovo sa kliktanjem al sam se opasno navukao na ovo
    http://www.kongregate.com/games/5thplanetgames/dawn-of-the-dragons?haref=DawnXmas2013

2. Била је таква на армори гејмс, играла се у мултиплеру и напредовало се оно, фора додајеш брзину, количину на почетку, брзину стварања итд.

3. Smare bači neku novu obrnuo sam tenkiće i keća i dvoiku.

4. da premotah tu na armorgames odavno...vidim da je ova slicna :)

5. Džanki daj link i te što ovaj mrčo priča o njoj.

6. Kucajte na Guglu ,,Battle city'', igra jebe. :)

7. Не почињи да играш то, заразно је :)

8. boxer ne mogu da se setim, mada igraj ovu sto sam linkovao, skoro su identicne.

9. bila jedna prijatna jako igrica za igranje dok si navaren,al ne mogu se setiti imena nikako

10. Sam tražim kurca i onda se uvek pokajem i psujem vas koji ste zalepili link kace zarazim.

11. Па ја сам ову играо једно мјесец дана сваки дан скоро па сам и ову што Џанки окачи одиграо до краја, јаче је било од мене :)

12. Phage wars najjaca igrica koju sam ikad igrao...keca premotao par puta...evo i dvojku sad igram, odlicna je...obozavam ovu igricu jebote...jedva cekam trojku lolo, i da ima bar 50 faza :D sto vise to bolje

13. Kaktus mc coy je najaca igra ikada.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.