Sad se setih da znam i coveka koji odlično zna html. Reci šta ti treba pa možemo nešto da iskombinujemo. A što se tiče skupoće mogu biti i budala pa da bude za dž ako nije mnogo cimanja ;)
Treba (od nule) napraviti 2 potpuno nova sajta,
-jedan, prevodilački sa većim brojem pratećih aktivnosti, promocija i edukacija CAT prevodilaštva.
-drugi, promotivno, (promoviše se kineziologija kao nova nauka u Srbiji), savetodavni, terapijski, informacioni.
Pomoć mogu da prihvatim samo ako mogu da je uzvratim kroz protiv-uslugu ili platim kešom.
Domeni su već kupljeni i plaćeni, treba ih startovati što pre a pri tome ostaviti mogućnost proširenja i dogradnje. Te stvari ti se otmu i nikad ne znaš gde će te odvesti!
Predlažem susret i razgovor En_dotter + mali prst + ujka + ko god želi i može da pomogne delom i savetom.
Svi dobronamerni konstruktivni predlozi i pomoć DOBRODOŠLI.
Drugari, (Echi, Prstiću, Dotere)
Hvala, svaka pomoć mi je značajna i prihvatam je, Možete li da se javite na mejl, slobodno.
Kaizene, razumem te potpuno, klizav je to teren. Hvala u svakom sučaju.!
prevodi@verat.net
Rekli o sajtu
Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.
Ima li neko nekog WEB dizajnera da preporuči???
MOgu ti pomoci oko grafike ali ne oko programiranja.
Jesi li skup? Znaš li nekoga ko i to radi ili hoće da pomogne a da su mu cene iole hrišćanske?
Ujko,najbolje da detaljno objasnis sta zelis da napravis.Tako mozda nadjes i nekog enitijastu koji ce ti to da napravi za dzabe ako mu se svidi ideja.
Sad se setih da znam i coveka koji odlično zna html. Reci šta ti treba pa možemo nešto da iskombinujemo. A što se tiče skupoće mogu biti i budala pa da bude za dž ako nije mnogo cimanja ;)
Treba (od nule) napraviti 2 potpuno nova sajta,
-jedan, prevodilački sa većim brojem pratećih aktivnosti, promocija i edukacija CAT prevodilaštva.
-drugi, promotivno, (promoviše se kineziologija kao nova nauka u Srbiji), savetodavni, terapijski, informacioni.
Pomoć mogu da prihvatim samo ako mogu da je uzvratim kroz protiv-uslugu ili platim kešom.
Domeni su već kupljeni i plaćeni, treba ih startovati što pre a pri tome ostaviti mogućnost proširenja i dogradnje. Te stvari ti se otmu i nikad ne znaš gde će te odvesti!
Predlažem susret i razgovor En_dotter + mali prst + ujka + ko god želi i može da pomogne delom i savetom.
Svi dobronamerni konstruktivni predlozi i pomoć DOBRODOŠLI.
Pitaj kaizena.Mozda on zna da radi to ili moze da ti preporuci nekog.
A imam i prijatelja pa mogu da se raspitam kod njega sutra ako ce ti znaciti.
hvala, ali meni je posla preko glave :)
na tvom mestu ujka vanja, bih dao oglas na forumu:
http://www.devprotalk.com/f36-poslovne-ponude-i-zapoljavanje.html
Kaizene, ako možeš pomagaj, daj nekoga preporuči, sa oglasima imam tragična iskustva.
a ja sa preporukama ;)
Ja cu da pitam mog ortaka!:D
Ujko,ja nemam bas nikakvog iskustva sa sajtovima...ali ako ti zatreba bilo koja vrsta 2d animacije za sajt rado cu ti pomoci.
Ujko raspitala sam se kod ortaka i dao mi je broj onog ko to radi.
Broj cu da ti napisem preko PVT-a,ako hoces
Drugari, (Echi, Prstiću, Dotere)
Hvala, svaka pomoć mi je značajna i prihvatam je, Možete li da se javite na mejl, slobodno.
Kaizene, razumem te potpuno, klizav je to teren. Hvala u svakom sučaju.!
prevodi@verat.net