Ко иде на Еуросонг?

1. Шта мислите ко од троје кандидата иде на Еуросонг, и Ваш коментар.

2. A koja su 3 kandidata? nisam upratio desavanja oko ovoga... Nesto mi je to takmicenje postalo antipaticno...

3. Bolje da pljujemo kada se izabere odlazač:))
    Aj da tipujem na onog crnog. Ne znam kako se zove.

4. Ide Milan, garant. Grandovci su ionako navikli da čvakaju SMS poruke, pa im neće biti frka da i sad otkucaju jedno 100.000 komada i svom pulenu kupe kartu za Oslo.

Ako SMS poruke budu ključni faktor za odlazak, Milan prosto nema konkurenciju. Bar po mom mišljenju. :)

http://www4.slikomat.com/07/0928/zdp-320718oic1ip9.jpg

5. 1 Милан Станковић
    2 Емина Јаховић
    3 неки црни дечко (искрено, он ми је нај за то)

6. Eh... ulazi i Srbija u svetske trendove... salju pedere na Evroviziju :)

7. Emina nije peder:DDD

8. Oliver Katić, molim vas. :)

9. ne znam ko ide, ni ko su kandidati, ali sam siguran da je kreten...vec ga se gnusam

10. Mislio sam na Milana Stakovica, Maro :D

11. Иде Емина, не знам зашто тако мислим

12. Ko ih jebe sve.
    Brega sklepetao tri pesme i pozvao tri coveka.
    I ranije je beovizija bila sranje.
    Sad je jos gora.
    Covek zabranjuje ljudima da sami komponuju.On im je dao,pa oni da pevaju.Haos.

13. mislim da ide rusija i litvanija.

14. ustvari, i irska ce. sad se setih

15. А Азербејџан?

16. Али како само пјева ова Циганка из Владичиног Хана, брате мили, ја би њу посло најприје

17. a jes.
    eto, vidis, ide dosta njih :)

18. Otiš'o Milan, pogodio sam!
    + za mene!

19. stankoviceva pjesma je zesce sranje

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.