Pomoć: Zaboravio sam pesmu

1. Ima jedna pesma koja mi se svidja, a ne mogu da nadjem kako se zove...ide nesto ovako:

Pararaaaam praraRAAAm, Pararaaaam praraRAAAm, parapam parapam paaaam! pam pam!
    tarara-rara, parampapa! parampa-pa-pa-paaa...

2. Да није "Гори ватра"

3. nije nije...to ide

taraparaaaaam, paramtaraaaa...itd

4. "Станица Подлугови"... Углавном подсећа ме на Чолу :)))

5. a jel' znas ko pjeva? cini mi se da ide jos i ''mmmm... nanana... mmmmmm... '' na kraju. jel to ta?

6. mmmm....ne znam...ponovi mi to iz C dura

7. Pararaaaam praraRAAAm, Pararaaaam praraRAAAm, parapam parapam paaaam! pam pam! tarara-rara, parampapa! parampa-pa-pa-paaa... (pa onda refren, pa ide:) mmmm... nanana... mmmmmm...

(ne znam bas najbolje da pjevam)

8. a ako smem da pitam jel to "nananana" peva ono vise glasova, znam jednu takvu al to "nananana" peva vise glasova i ide to tara-rara pa onda nana-nana nanana

9. да није крај извора два путића?

10. mislim da nije, i nije "kraj izvora..." nego "od izvora..."

ono bre nananana nana-nana nana-na

11. Ja mislim da je u pitanju "Mile voli disko".

12. oo-la la la oo-la la la :D

13. znam bre..to je ona sto je refren ide :"rananana-nana-parapapa-nana-parampapa!"

14. pa kad znas reci, ja se ubih ceo dan koja je....

15. Pararaaaam praraRAAAm, Pararaaaam praraRAAAm, parapam parapam paaaam! pam pam! tarara-rara, parampapa! parampa-pa-pa-paaa... (pa onda refren, pa ide:) mmmm... nanana... mmmmmm...

jos uvijek ne znam koja je...

16. znam... mada to je samo prvi refren sto si napisamla, drugi ide

mmmmm.... tananana, tananana, tarampam par raaa hhh nam nam ta

17. i solo:
    taga daaaaa, taga dadam, taraga daradaradagadaradararararam.......
    paRARARARARAAAAA paRARARARARAAAAAM pararararararararararararam
    i onda opet
    Pararaaaam praraRAAAm, Pararaaaam praraRAAAm, parapam parapam paaaam! pam pam!

18. ne taba-coo gresis, to nije opisivanje, pesma stvarno tako ide...slusaj tekst

http://www.youtube.com/watch?v=Kwv_DM_jpms

p.s. ali nije ova, neku drugu imam na umu

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.