Тешко ми је да повјерујем да је неко ово обрисао
http://vukajlija.com/vlado-georgiev/83739 То је била најбоља дефиниција о Влади Георгијеву на овом сајту и погађала је право у центар. Никако се не слажем да је експлицитно вређање, јер је критиковала Владино стваралаштво, а не њега лично. Напокон, и сам Георгијев је давно признао да би што се њега тиче он свирао џез, јер то воли и школовани је музичар, али од тога нема пара па се свјесно одао комерцијали. Замолио бих модератора, ко год да је обрисао, да размисли и врати дефиницију, јер је јако квалитетна. Такође, пјесма у примјеру је одлична, тачније, ремек-дјело је, па ако ово треба да буде обрисано, а којекаква срања да буду дефиниције дана, онда нешто није дебело у реду овдје.
С поштовањем, Зељчек.
-iritantna mediteranska muzika???
-pesme izazivaju emocije samo poremećenima????
-iščašena kultura???
Apsolutno stojim iza brisanja ove definicije.
Kome je do kulture neka se spakuje i nek ide u Beogradsku filharmoniju, ali vređati rad čoveka kroz čije pesme se osećaju emocije (potvrdila mnogo veća muda od nas ovde), to je nedopustivo.
Korleone, ako ti lično preferiraš Georgijeva, to nije razlog da brišeš ovakve sjajne kritičke definicije. Bolja je od većine onoga što smo i ja i ti napisali od kad smo na ovom sajtu. Razočarao si me, moram priznati...ali praštam ti, a zaboravljam tvoj nesmotreni čin čim je vratiš. Molim te, Korleone, vrati definiciju!
Jao, čovječe, pa kako ne shvataš? Sam Vlado govori o tome kako se svjesno prodao, kako pravi te sjetne baladice po šablonu jer mu to donosi pare, a volio bi da svira džez!!! Matori, to što on pakuje za široke narodne mase veze s k...m nema, i sam je toga svjestan. Ako hoćeš, iskopaću taj intervju i poslati ti ga. Pročitaj još jednom, definicija isključivo kritikuje njegovo DJELO a ne njegovu LIČNOST, tako da nema govora o eksplicitnom vređanju.
E , stvarno ne bih da trošim dragoceno vreme svog života na ubeđivanje oko nečega što nije ni moje ni TVOJE već od neke treće osobe. Ponašaš se kao dete kad mu ispadne sladoled. Vratiću ti definiciju.
Tako je, prijatelju. Savladajmo svoju sujetu, priznajmo svoje greške, pokajmo se i možda nam bude oprošteno. Pošto si moderator, treba da potrošiš vreme na ovakve stvari, jer zato su te valjda i postavili. Vreme svih nas je dragocjeno i imamo ga sve manje, ali čak i ja, koji ga imam jako malo, ne smatram da ga gubim ako se borim za pravu stvar, kao što je slučaj sa ovom definicijom kojoj je mjesto svuda samo ne na groblju. Hvala ti za ispravku, pozdrav i ne smatraj ovo nimalo ličnim.
edit Korleone: mnogo si tvrdoglav, i ne smatram lično. Pobedio si.
А је л' има разлога да се брише ова дефиниција?
Питам зато што се према мојој процени доста разликује од других обрисаних у исти мах. Чини ми се да је пала само због једне речи у наслову. Ајде размотрите, немојте да вас мрзи.
ЕДИТ: Ок, ко је јебе у суштини, неће ми круна са главе, ал' ми се учинило да сте је стрељали онако аутоматски, грешком.
ima razloga. polako brišem svaki trag postojanja granda, šunda i ostalih sranja sa sajta. tvoja definicija je odlična, ali sam rešen da totalno izbacim svako pominjanje svega toga odavde. izvini što sam trenutno štur, na letovanju sam pa imam relativno ograničen pristup netu.
otišlo je, i otići će još dosta odličnih definicija na ovu i na slične teme, ne zato što su loše, već zato što su pored svog očiglednog kvaliteta ili nekvaliteta, prvoklasan magnet za ljude koje ne želim ovde.
ignorišemo i nešto prestane da postoji. kritikujemo i malo šta postižemo.
Definicija "Fetišista" mi je obrisana kao nekvalitetna.
Prilično sam siguran da znam prepoznati kvalitet kad ga vidim a ono je bilo kvalitetno, objektivno gledano. Tražim da se vrati. Ako je skor problem, meni ne smeta, a u tom slučaju ne bi trebalo ni vama.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Али модератор који је обрисао мисли да јесте за брисање. И ја бих те молио да се даље не убеђујемо. Седи и смисли нешто оригинално.
Уосталом, видеће надлежни мод.
Тешко ми је да повјерујем да је неко ово обрисао
http://vukajlija.com/vlado-georgiev/83739
То је била најбоља дефиниција о Влади Георгијеву на овом сајту и погађала је право у центар. Никако се не слажем да је експлицитно вређање, јер је критиковала Владино стваралаштво, а не њега лично. Напокон, и сам Георгијев је давно признао да би што се њега тиче он свирао џез, јер то воли и школовани је музичар, али од тога нема пара па се свјесно одао комерцијали. Замолио бих модератора, ко год да је обрисао, да размисли и врати дефиницију, јер је јако квалитетна. Такође, пјесма у примјеру је одлична, тачније, ремек-дјело је, па ако ово треба да буде обрисано, а којекаква срања да буду дефиниције дана, онда нешто није дебело у реду овдје.
С поштовањем, Зељчек.
-iritantna mediteranska muzika???
-pesme izazivaju emocije samo poremećenima????
-iščašena kultura???
Apsolutno stojim iza brisanja ove definicije.
Kome je do kulture neka se spakuje i nek ide u Beogradsku filharmoniju, ali vređati rad čoveka kroz čije pesme se osećaju emocije (potvrdila mnogo veća muda od nas ovde), to je nedopustivo.
Korleone, ako ti lično preferiraš Georgijeva, to nije razlog da brišeš ovakve sjajne kritičke definicije. Bolja je od većine onoga što smo i ja i ti napisali od kad smo na ovom sajtu. Razočarao si me, moram priznati...ali praštam ti, a zaboravljam tvoj nesmotreni čin čim je vratiš. Molim te, Korleone, vrati definiciju!
Kakve kritičke definicije sa toliko vređanja? Neka je pisao i o Šabanu Šauliću i Bori Drljači , isto bih uradio. Jbg, nisi prvi kog sam razočarao...
Jao, čovječe, pa kako ne shvataš? Sam Vlado govori o tome kako se svjesno prodao, kako pravi te sjetne baladice po šablonu jer mu to donosi pare, a volio bi da svira džez!!! Matori, to što on pakuje za široke narodne mase veze s k...m nema, i sam je toga svjestan. Ako hoćeš, iskopaću taj intervju i poslati ti ga. Pročitaj još jednom, definicija isključivo kritikuje njegovo DJELO a ne njegovu LIČNOST, tako da nema govora o eksplicitnom vređanju.
E , stvarno ne bih da trošim dragoceno vreme svog života na ubeđivanje oko nečega što nije ni moje ni TVOJE već od neke treće osobe. Ponašaš se kao dete kad mu ispadne sladoled. Vratiću ti definiciju.
...jeee bote.
Tako je, prijatelju. Savladajmo svoju sujetu, priznajmo svoje greške, pokajmo se i možda nam bude oprošteno. Pošto si moderator, treba da potrošiš vreme na ovakve stvari, jer zato su te valjda i postavili. Vreme svih nas je dragocjeno i imamo ga sve manje, ali čak i ja, koji ga imam jako malo, ne smatram da ga gubim ako se borim za pravu stvar, kao što je slučaj sa ovom definicijom kojoj je mjesto svuda samo ne na groblju. Hvala ti za ispravku, pozdrav i ne smatraj ovo nimalo ličnim.
edit Korleone: mnogo si tvrdoglav, i ne smatram lično. Pobedio si.
А је л' има разлога да се брише ова дефиниција?
Питам зато што се према мојој процени доста разликује од других обрисаних у исти мах. Чини ми се да је пала само због једне речи у наслову. Ајде размотрите, немојте да вас мрзи.
ЕДИТ: Ок, ко је јебе у суштини, неће ми круна са главе, ал' ми се учинило да сте је стрељали онако аутоматски, грешком.
ima razloga. polako brišem svaki trag postojanja granda, šunda i ostalih sranja sa sajta. tvoja definicija je odlična, ali sam rešen da totalno izbacim svako pominjanje svega toga odavde. izvini što sam trenutno štur, na letovanju sam pa imam relativno ograničen pristup netu.
otišlo je, i otići će još dosta odličnih definicija na ovu i na slične teme, ne zato što su loše, već zato što su pored svog očiglednog kvaliteta ili nekvaliteta, prvoklasan magnet za ljude koje ne želim ovde.
ignorišemo i nešto prestane da postoji. kritikujemo i malo šta postižemo.
ja mislim da je to ok, šta znam.
Mislim da ste se mnogo zajebali što ste obrisali ovu definiciju: http://vukajlija.com/dzentlmen/191603
Imam brata, kik-bokser, sve će vas istepa. On ne gleda de udara
Nemoj samo u glavu da udara.
Definicija "Fetišista" mi je obrisana kao nekvalitetna.
Prilično sam siguran da znam prepoznati kvalitet kad ga vidim a ono je bilo kvalitetno, objektivno gledano. Tražim da se vrati. Ako je skor problem, meni ne smeta, a u tom slučaju ne bi trebalo ni vama.
Ovo je diskriminacija.
Ajde molim vas, recite mi po cemu je nekvalitetno?
http://vukajlija.com/mrtav-je/193483#comment_489775
Zadnji put kada sam pogledao, bilo je omiljeno 11 ljudi...
Hoce li me neko udostojiti odgovora?
Nece.
Zasto?
http://vukajlija.com/real-life/193241#comment_488203
Nekvalitetno???
245+ 41- Da, da nekvalitetno...
Ovo sam i ja htela da pitam za definiciju pirgo13, ako 245 ljudi misli da je dobra, stvarno je bezveze da je neko obrise jer je nekvalitetna.