Zato što je taj poster već 17-ti put na Vukajliji, a na Guglu ga je videlo oko 3-4 milijarde. Uostalom, bez kurčeva i pičaka u gro planu. Eto zato.
Zahtevam objašnjenje zašto mi je obrisan poster 'Otvori ili ide u kosu'.
Stajao je dva meseca... 'sa odličnim reakcijama'...
Pozdrav,
Postavio sam poseter pod nazivom "Petak?", jedan status sa facebook-a.
Markirana su imena bila i sve.
Voleo bih da znam zasto je obrisano?
Hvala!
Ne razumem zasto je obrisano 5 definicija koje su bile prvih 5 medju najomiljenijim danas, bzvz zaista.
Poprilično su lošeg kvaliteta bile. Verovatno je trebalo još koja da se obriše od tih najpopularnijih, al jbg. Možda kasnije.
vRBa023 - trenutno se vrši pročišćavanje postera... Brišu se svi skrin šotovi, posteri sa adresama drugih sajtova, itd... sve što nije kvaletetno...
StefanKostic - a kako ocenjujete kvalitet? Pošto je poster imao preko 25 pozitivnih glasova i samo 3 ili 4 negativna. Nije bilo adrese drugih sajtova, itd. No nebitno, ako već radite pročišćavanje zar ne bi trebalo da krenete od najstarijih postera?
Sve u svemu hvala na objašnjenju.
Pozdrav ;)
Nije moj posao, ali od najstarijih sam ja krenula sa adresama drugih sajtova, medjutim kad su bili u pitanju printcsreenovi i sl. nadam se da razumes da se u poslednje vreme nakupilo najvise gluposti clever botova i četova sa fejsa, zato smo i krenuli sa prvih 500 strana sa prijavljivanjem. To nam je bila neka logika.
Е што је мени обрисан постер? Курт Кобејн - Можда је задремао? Јесте био бруталан, али ни изблиза дегутантан као неки други.
@borko: ne znam o kom se posteru radi, ali bih voleo da prijaviš te neke druge koji su izbliza i iz daleka brutalniji od tog tvog, za kog ne znam kakav je, pa da se eventualno briše :)
Church pub, od skrinšota, četa sa fejsa, pa čak i kleverbota, veruj mi, pričali mi mangupi, može da bude, i dobar poster.
Da se sve redom briše, tu logike, nema. :)
Samo bih još primetio koliko je zanimljiva institucija moderatora na Vukajliji koji je lak na 'briši', ali 'ne gleda' ovu temu sa tri posta na dan.
Fascinating.
I na kraju, savetujem autore, da sav svoj rad, praktično, odmah, čuvaju, na svom tvrdom disku, ako ništa, možda jednom neko i napravi 'sajt poput 'Vukajlije''.
'Biće!' XD
Pošto nisi u toku:
neko: ...ali vi ste svi rekli da skrin šotovi moraju da lete...
Imamo neki kriterijum, ništa ti ne brini :)
Čisto da ne izvlačiš iz jedne rečenice logiku, pogledaj malo teme namenjene za brisanje :)
http://vukajlija.com/abatel/178338
Dobro, možda je primer glup, ali definicija???
Molim vas, obrišite sve moje postere. Obrisali ste već jedan, verovatno i najbolji, tako da vam neće biti problem ostatak da uklonite. Ima ih samo četiri i nijedan od njih nije ni za kurac.
Molim za obrazlozenje obrisanog postera Zurka? Pre 1-2 min!
Ajd ok, nije mi frka za poster baš me briga, ali imam primedbu a to je da brisete kada sam neko sebe zeza ali kad to neko drugi radi onda ostavljate poster. U čemu je tu istina?
(poster namač života ili samo dokona budala)
@ Milan91
@ Hrnjau
Mora kvalitetnije, drugari.
@Black Hole, pitanje kvaliteta je vrlo subjektivan momenat :)
@Hrnjau
Naravno da jeste. Samo sto je nama ostavljeno pravo da subjektivno procenimo sta je objektivno.
Objektivnije od toga neš naći ovde...
EEEEEE sta ba ovo
izbrisan poster . dakle kutica sa jajima i kurahc umjesto jednog jajeta
pise KINDER - suprise , ako 5o ljudi moze dat + zasto se brise