Muzički kviz

1. hmmm.. another no.

hint: he's alive, scott is long gone.

2. Znam odgovor.... Can I sit next to you girl, dobra pesma, verovatno se slazes samnom vizarde? :D

3. iliti rockin' in the parluor
    Aw, d bjutiful Ostrejlija :)

teraj dalje

4. Steven Adler, bivsi bubnjar Gunsa je, nakon sto je dobio nogu iz benda, poceo da se drogira jos vise nego kada je bio u bendu. 1996. godine ubizgavanjem speedball-a (mesavine heroina i kokaina, koja se direktno ubrizgava u sistem, od speedballa je inace umro John Belushi) te noci strefila su ga 2 sloga. Preziveo je, ali zato vec 14 godina zivi sa posledicom.

Kojom?

5. Касно сам видео, знао сам одма' одговор. Тачно је ово горе.

6. Jeste govornom manom...
    teraj dalje

7. U kom bendu su zajedno svirali Roger Taylor (bubanj) i John Taylor (bass)?

8. Jes', od 2001. sviraju opet zajedno..

carry on...

9. Коју чувену руску рок групу је 1968. основао Андреј Макаревич?

10. Vremenska makina?

11. ,,Машина времени'' у оригиналу. Чак су се на почетку звали по енглески- ,,Time machine''.
    Преузмите кромпир, колега. :)

12. Правила кажу да ако онај који је одговорио не постави питање у року од 24 сата, први добровољац може да постави питање.

Дакле,

http://i48.tinypic.com/2yozcev_th.jpg

Ко је овај човек?

13. Ah, da sam pogodio, sam bih sebi čestitao. Dobro ti je pitanje skroz...

14. Па ја реко да буде неко мало зајебаније питање, да мало мућнете главом. :)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.