Одавно их нисам слушао, али нешто ипак знам. Елем, преузимам кромпир.
,,My People Were Fair and Had Sky in Their Hair... but Now They're Content to Wear Stars on Their Brows''- ово је био деби албум једне познате групе. Које?
EDIT (vraćam pitanje):
Jedan muzičar je golubici, umesto da je pusti da odleti kao simbol mira, odgrizao glavu. Lik je bio toliko drogiran. Kasnije mu se svidelo, pa je spopadao slepe miševe. Ko?
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Daj neki hint...
Овај шмекер мора да је Кирк Хемет из Металике.
Jebiga,majmunoliki,u pravu si,proverio sam sad...
Зна знање човек! Ајмо мајмунолики, дај питање! :)
Могу и овако да се постављају питања:
+
http://tbn2.google.com/images?q=tbn:ywV6ZEfgTXO68M:http://www.myfreewallpapers.net/music/wallpapers/drum-set.jpg
= ????
bubnjar? :)
Да није онај бубњар што је једно време био у гансима, мислим да му је надимак Brain? Наћићу име ако је то то на шта мислим.
Нађох му име: Bryan "Brain" Mantia. Си на њега мислио?
Нису Ганси, Пеки, али мозак сам поставио због надимка, да. :)
ЕДИТ: Нисам ни знао за тог лика. Овај је много познатији.
Нико МекБрејн из Мејдена?
Наравно, Астрозече.
Одавно их нисам слушао, али нешто ипак знам. Елем, преузимам кромпир.
,,My People Were Fair and Had Sky in Their Hair... but Now They're Content to Wear Stars on Their Brows''- ово је био деби албум једне познате групе. Које?
T-Rex.
Je l' jeste? :)
EDIT (vraćam pitanje):
Jedan muzičar je golubici, umesto da je pusti da odleti kao simbol mira, odgrizao glavu. Lik je bio toliko drogiran. Kasnije mu se svidelo, pa je spopadao slepe miševe. Ko?
Не знам, а и шабански бих се осећао кад бих изгуглао, па се направио паметан.
Едит:Иначе, проверио сам, није ми било на крај памети.
Гамби, поставио си питање без да Астрозец потврди... зајебао си нас :)
Нем фрке, пеки, свакако је тачно одговорио, мрзело ме да постављам нешто теже. Само ви пичите.
Иначе, мислим да је одговор на питање: Ози Озборн.
ОК, мој тип је Иги Поп (ако Гамби поставља исто питање). Мада ози ми је био трећи пик, што значи, ако није ниједан, имам још само једну идеју.
Da, tačan je (Ozi)... Mrzelo me teže :)
Ето. :)
Који домаћи глумац и музичар у филму бива прозван ,,Покојни Тоза''? И о ком се филму ради? Ово је стварно лако.
Gambi, ako nisi izguglao ono za T-rex, stavljam muda pred dzelata :)