Muzički kviz

1. Ок,идемо даље:

Бивши басиста Deep Purple Глен Хјуз сам је отпевао једну песму на једном албуму Парплова. Која песма и који албум су у питању?

2. Dve su pesme, čini mi se: Gettin Thighter i This time around, na "Come taste the Band". Mislim da moj ćale ima i dalje tu ploču. :)

3. Јесте,ал ја сам мислио на још једну песму са албума пре тог...

4. Е, онда бих већ морао да гуглам.

5. Хинт:у тексту се помиње Мадона.

6. Da nije Hold On?

Tu peva refren sigurno, ali mislim da peva i ostatak.

7. Почиње на Х,али није та песма. Мада,јесте са истог албума.

8. Onda je Holy Man.

9. Егзактли. Сад гледам у ту плочу и лепо пише да је ту песму отпевао Глен Хјуз.
    Оћеш да одговориш и са ког је албума,или ћеш одма да настављаш?

10. Sa Stormbringera, naravno.

Koji nemacki bend je uzeo ime po naslovu pesme jednog drugog nemackog benda? Bend cija je pesma je u velikoj trojici tevtonskog thrash-a, a i drugi bend je isto thrash i snimili su live album kod nas. Trazi se ime pesme i ime benda.

11. Јел може неки хинт,рецимо:јел у питању бенд од три или више чланова?

12. Hint je da su oba imena po gramatici engleskog jezika nepravilno napisana(i ime benda i ime pesme od koje su maznuli ime). Bend ima cetiri clana.

A ako pitas za tri clana, nema veze sa Sodomom. Nije njihova pesma.

13. Креатор,песма је вероватно ,,Tormentor'',јер знам да постоји истоимени бенд.

14. Уствари,можда је Toxic trace у питању?

15. Nije. Ima mnogo Tormentora, ali nijedan nema Live In Serbian Hell album.

16. Jeste. A ime su uzeli od Destructionove pesme Total Desaster. Daj pitanje.

17. Колико знам,у Destruction их има тројица,а крајем осемдесетих их је било четворица:Шмајер,Мајк,Хари и Оли.

Елем,ајмо питањце:

Ком дет метал бенду су 2006. године забранили наступе у Француској,пошто су њихови фанови демолирали једно гробље?

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.