Koji nemacki bend je uzeo ime po naslovu pesme jednog drugog nemackog benda? Bend cija je pesma je u velikoj trojici tevtonskog thrash-a, a i drugi bend je isto thrash i snimili su live album kod nas. Trazi se ime pesme i ime benda.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Тачно!
Ажурирао.
Ок,идемо даље:
Dve su pesme, čini mi se: Gettin Thighter i This time around, na "Come taste the Band". Mislim da moj ćale ima i dalje tu ploču. :)
Јесте,ал ја сам мислио на још једну песму са албума пре тог...
Е, онда бих већ морао да гуглам.
Хинт:у тексту се помиње Мадона.
Da nije Hold On?
Tu peva refren sigurno, ali mislim da peva i ostatak.
Почиње на Х,али није та песма. Мада,јесте са истог албума.
Onda je Holy Man.
Егзактли. Сад гледам у ту плочу и лепо пише да је ту песму отпевао Глен Хјуз.
Оћеш да одговориш и са ког је албума,или ћеш одма да настављаш?
Sa Stormbringera, naravno.
Koji nemacki bend je uzeo ime po naslovu pesme jednog drugog nemackog benda? Bend cija je pesma je u velikoj trojici tevtonskog thrash-a, a i drugi bend je isto thrash i snimili su live album kod nas. Trazi se ime pesme i ime benda.
Јел може неки хинт,рецимо:јел у питању бенд од три или више чланова?
Hint je da su oba imena po gramatici engleskog jezika nepravilno napisana(i ime benda i ime pesme od koje su maznuli ime). Bend ima cetiri clana.
A ako pitas za tri clana, nema veze sa Sodomom. Nije njihova pesma.
Креатор,песма је вероватно ,,Tormentor'',јер знам да постоји истоимени бенд.
Уствари,можда је Toxic trace у питању?
Nije. Ima mnogo Tormentora, ali nijedan nema Live In Serbian Hell album.
Desaster можда?
Jeste. A ime su uzeli od Destructionove pesme Total Desaster. Daj pitanje.
Колико знам,у Destruction их има тројица,а крајем осемдесетих их је било четворица:Шмајер,Мајк,Хари и Оли.
Елем,ајмо питањце: