Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ufff...Entombed?
Ako nisu oni onda su Deicide ili Cannibal Corpse.
Nismo se razumeli, kad sam rekao da je bend od cetiri coveka mislio sam na Desaster.
Deicide it is.:) Наводно су због тога албум који је изашао те године назвали Strench of redemption.
Ћерај даље.
ЕДИТ:Нема везе,знам да су у Destruction Шмајер и Мајк стални,а остале су мењали.
Kako se zove britanski hard rock(mada ih neki krste i kao heavy) band koji je sredinom osamdesetih snimio live album u Jugoslaviji?
Anti Nowhere league? Они су имали нешто и са оним хуманитарним пројектом ,,За милион година'' ако се не варам?
Imali su i oni, ali nisam na njih mislio. Drugi bend.
Discharge?
Nije. Basista benda je svirao i kao prateci muzicar sa Crosby, Stills, Nash i Young-om.
Anti Nowhere League i Discharge su prilicno poznati bendovi u odnosu na ove.
Daj neki hint ne verujem da postoje toliko vatreni fanovi Crosby, Stills, Nash i Younga, da znaju ko je svirao bas u grupi.
Dao bih ja hint i pre ali je problem sto ne znam kakav hint. Ja njih ne slusam uopste, ali imam tu live plocu pa odatle znam. Recite kakav 'ocete hin pa da vam kazem nesto.
Nemam ideju :)
Kazi koje godine je izasao album.
Album je izasao 1985. Bend je radio u periodima od 1980 - 1987 i od 1996 pa do danas.
Setio sam se hinta! Bend ima isto ime kao jedan album Marduka.
Ajde da lupim posto samo znam da Twisted Sister se raspao '87 ali oni nikako nisu ni hard ni hevi.
Vot da fak iz Marduk???
Nije.
Molim objasnjenje sta je Marduk??? :)
Svedski black metal bend.
Usrao sam sa ovim pitanjem, ovo zanju samo oni koji su ih gledali ili oni koji imaju tu plocu. Mada, svojevremeno je bila jos jedna njihova ploca da se kupi kod nas.
Dark Endless (1992)
Those of the Unlight (1993)
Opus Nocturne (1994)
Heaven Shall Burn... When We Are Gathered (1996)
Nightwing (1998)
Panzer Division Marduk (1999)
La Grande Danse Macabre (2001)
World Funeral (2003)
Plague Angel (2004)
Rom (2007)
Wormwood (2009)
Neki od ovih??
Е, молио бих да од сад дајете само један одговор по посту, и нема дуплих постова.
И, изучи добро материју пре него што поставиш питање, и нека буде што недвосмисленије.
Да не би било "нисам на то мислио" ситуација. :)
Da.
E sad nek neko pogadja :)
Wormwood?
Ne.