Muzički kviz

1. Nightwing?

Ako nije ovo ja se predajem.

2. Jeste :) Kerber im je na turneji na kojoj je snimljen taj live album bio predgrupa.

http://en.wikipedia.org/wiki/Nightwing_%28band%29

http://www.youtube.com/watch?v=EH7pZRlUQRg

3. Hehe, ubode ga :)

O cemu govori tekst pesme Peace sells Megadetha i sta je hteo da dokaze sa tim tekstom?

4. О, опет Мегадет. :)
    Хтео је да оповргне предрасуде о металцима.

5. Sto opet Megadeth?

Teraj dalje.

6. Ко ми то дира Мегадет? :)

7. Mislim da ti pitanje nije na mestu, zato sto svako vidi pesmu na neki svoj, osoben, nacin. Po meni, Mustaine zeli da razbije stereotipe o metalu i ljudima koji ga slusaju.

Ja dok sam ovo pisao iznikose nove poruke iznad...

8. Upyr
    Peace sells... But who's bying? је први треш метал албум са неком социјално-политичком оштрицом. Тако да је Мастејн дефинитивно разбио предрасуде о металцима као тупавим и необавештеним пијандурама.

9. То ми поприлично одговара, волим Мегадет.

Хинтови су у именима слика.

10. Da nije cover za neki njegov album?

11. Па са њим је у Cream-у свирао Стив Винвуд, који је раније био у групи која се звала Traffic.

12. Јесте, и сад Стив свира са њим на турнеји. Настави.

13. Коју песму свирају Пеперси у једној епизоду Симпсонових?

Мојне да гуглате. :)

14. Гивит авеј гивит авеј гивит авеј нау?

15. Јеп. Настави даље.

16. Једна од најпознатијих песама Рибље Чорбе је заправо "превод" једне песме Рамонса, која је такође обрада. Ко свира ту песму у оригиналу?

17. Animalsi, When I was young.

18. Animals-When i was young

ЕДИТ: Јебига, Банту био бржи

19. Банту је био бржи.

Rekli o sajtu

U subotu, 27. novembra 2010. u Klubu studenata tehnike biće održana smotra sadržaja popularnog šaljivog sajta. Vukajlija je mesto gde se Internet zajednica okuplja kako bi na duhovit i originalan način definisala reči i izraze, sleng termine, našu svakodnevnicu i aktuelne događaje, po paroli - „Ovde možete da definišete sve ono što ste oduvek želeli, a nije imao ko da vas pita”.

Mondo · 25. Novembar 2010.