Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.
Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.
Сутра. :)
Daj bre neki hint ozbiljno :)
Их, сигуран сам да неко зна без хинтова. Стрпи се. :)
Da nije Rainmaker?
Јесте, настави.
Ko je bio drugi gitarista na prve tri svirke Megadetha?
Siguran sam da neko zna, radi se o jednom vrlo poznatom liku. On je napustio bend brzo zato sto je Dave trazio da se on odluci izmedju Megadetha i svog maticnog benda i on je izabrao ovaj drugi, koji je kasnije isto postao svetski poznat.
keri king?
Jeste, preuzmi.
e ovako,led zeppelin je glavnu temu za pesmu stairway to heaven uzeo od koje grupe i kako je naziv pesme ?
Spirit - Taurus ?
Ali samo intro je uzeo koliko se meni cini.
XelA preuzmi tacno je @ d-man pesma traje cela dva minuta a isti fazon se provalci u pesme stairway to heaven negde do 4-og minuta
D-MAN to sam i ja gledao, al to je i jedina sličnost...
Sa kojim gestom su u početku mešani "rogovi" (!m!) ?
Edit: Tunjav sam i ne umem da postavim u formi citata... :D
Citiram Dia(R.I.P)
Zato predpostavljam da je mesan za nekim drugim ritualom za oterivanje nesrece, mozda kucanje u drvo ili pokazivanje krsta?
Ako nije daj neki hint :)
Mislim da je bend Coven prvi upotrebio to a ne Dio. Zato i ja glasam za hint.
Gest je vezan za sex i radi se samo rukama, nit se kuca o drvo nit se pokazuje krst. Ako ni ovo nije dovoljno imam celi roman sačuvan koji sam hteo da napišem kao hint. :D
Mozda ono sa dva prsta pa kad ih razmaknes ispadne ribica? :)
Ako nisam loše ukapirao nije ni to... :D Koristi se više od 2 prsta.
Palac odvojen od spojenog kaziprsta i srednjeg prsta a ta dva prsta su odvojena od spojenog domalog i malog. To treba da predstavlja vaginu. :D
Ovo jeste vezano za vaginu, ali nije to što si pomenuo. :D