Muzički kviz

1. E stvarno vise nemam ideju.. :)

2. Koristili su rogove i za bacanje kletve na nekoga...
    Ali ovaj gest za koji ja pitam nije vezan za rituale i slično, vezan je za sex.. Samo što su kod tog gesta srednji i kažiprst spojeni i "podignuti" za razliku od rogova gde je samo kažiprst.
    Zbog ove sličnosti rogovi su u početku bili zabranjeni na televizijama.

Takođe je mešan i sa nekim simbolom jezika gluvonemih ljudi, ali nisam siguran za šta simbol, a i ne pitam to. :)

Evo, pun roman :D

3. Ako ja nisam pogresno razumeo ovaj znak predstavlja polovinu gesta kojom se Bladsi pozdravljaju....

4. Guglaj, hoću da pogađam ja malo! :D

5. Jebi ga, ja ne guglam :)

Valjda ce neko da zna :)

6. Daj nek neko odgovori na ovo vise :)

7. Mene zivo interesuje da li neko ovo STVARNO zna bez guglanja?

8. Što da ne ?
    Bio je nedavno na nekoj muzičkoj televiziji, ne pitajte me kojoj, ne znam ni sam slučajno sam naleteo na to, celi dokumentarac o nastanku Heavy metala i razvijanju tih pod-kultura... Nisam ni ja znao ranije, ako hoćete reći ću šta je i predaću D-MANu pravo na pitanje, najviše se trudio. :D

9. Nemoj da kazes, daj jos neki hint.

10. A sve sam ispričao što sam znao o tome. Mada su pominjali drugi naziv al' ga nisam upamtio...

11. Nema dalje, jbg reći ću i neka postavi pitanje neko sledeći...
    Gest se zove Šoker (Shocker) zbog toga što se prilikom nečega srednji i kažiprst gurnu u vaginu a mali prst u anus i šokira žensku osobu. Evo i slike gde možete i videti ogromnu sličnost sa "rogovima".
    http://www.inewscatcher.com/timages/1621982ed4e77bd31f54970918276d8d.jpg

12. Ajde nek neko postavi pitanje vise :)

13. e sada jebaga i ti dman počeo da njaške, oke malo drugačije od ostalih pitanja, ali realno, teško ćeš naći vincenta i simmosa na 2 slike da izgledaju različito, a ja da pregledam spotove kissa sad neću

14. čuj mene vincent....
    carr, pokojni

15. :))

Dobro ajde pomoc: Spot je poslednji koji prikazuje Ace-a (do njegovog povratka u bend 1996)

16. Naterao si me da pogledam svaki mogući spot sve dok ne otkrijem koji je u pitanju, al' glupo mi sad da kažem odgovor...