Броди Дал? Бивша жена оног из ренсида.
Не.
Помоћ?
Помоћ.
Много смо далеко од уобичајног метала.
Бенд је настао 2004. године, до сада су избацили два албума и оба носе исто име као и бенд.
Da nije Ena Popov?
Salu na stranu, nov bend, zenski vokal, kako bre ne mogu da se setim, jebem li im ikonu Svete Petke da im jebem.
Још је и пичка и по. :)
ЕДИТ : Да вам кажем зашто не можете да се сетите - електронска музика је у питању.
Idi bre wojtek, kako sad elektronska zika, kad smo rekli alternativni metal, jebem li mu frizeraj "Caplin" da mu jebem :)
Ja ne volim da guglam ali evo izguglah i, da nije 3OH!3?
Ја сам реко да је као клинка певала у хц панк бенду, мјетал нисам помињао. У Чаплин не идем још од како се отворила "Гага". :)
Види се да не волиш, лоше си изгуглао. :)
ЕДИТ : Ја ћу вам окачим њену слику, па ви погађајте...
Немој слику, може преко *eye-a да се провали. :) Мучи нас још мало.
Нееее, знам ја за *ај, качим своју на имиџшек. :)
Их, не вреди ти ни то, једино ако је обрнеш, ставиш рам, благо блурујеш, набациш "сепиа" ефекат и нацрташ Чича-Глишу поред, мада ни тад ниси сигуран. :) Једино ако нађеш неку ретку слику.
Управо то сада и радим. :)
На. Поприлично репрезентативна слика. (а још и даје лепих 0 резултата на *ају:))
http://img413.imageshack.us/img413/3439/jelsadznate.jpg
Е, да, мош и да кропујеш, али онда ниси хардкор. :) Пробаћу нешто да изгуглам.
Da nije Angelspit?
Не. Оћете највећу могућу помоћ?
Hocemo.
Да ли ја то чујем -ИМЕ БЕНДА-? Не, оставио сам укључен Нинтендо, а моја сестра пева под тушем. :)
Наступали су на овогодишњем Егзиту.
Izbrisi ono u 'sta slusate renutno'. Nije fora tako...
U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti
Mokoš · 11. Maj 2011.
Броди Дал? Бивша жена оног из ренсида.
Не.
Помоћ?
Помоћ.
Много смо далеко од уобичајног метала.
Бенд је настао 2004. године, до сада су избацили два албума и оба носе исто име као и бенд.
Da nije Ena Popov?
Salu na stranu, nov bend, zenski vokal, kako bre ne mogu da se setim, jebem li im ikonu Svete Petke da im jebem.
Још је и пичка и по. :)
ЕДИТ : Да вам кажем зашто не можете да се сетите - електронска музика је у питању.
Idi bre wojtek, kako sad elektronska zika, kad smo rekli alternativni metal, jebem li mu frizeraj "Caplin" da mu jebem :)
Ja ne volim da guglam ali evo izguglah i, da nije 3OH!3?
Ја сам реко да је као клинка певала у хц панк бенду, мјетал нисам помињао. У Чаплин не идем још од како се отворила "Гага". :)
Види се да не волиш, лоше си изгуглао. :)
ЕДИТ : Ја ћу вам окачим њену слику, па ви погађајте...
Немој слику, може преко *eye-a да се провали. :)
Мучи нас још мало.
Нееее, знам ја за *ај, качим своју на имиџшек. :)
Их, не вреди ти ни то, једино ако је обрнеш, ставиш рам, благо блурујеш, набациш "сепиа" ефекат и нацрташ Чича-Глишу поред, мада ни тад ниси сигуран. :)
Једино ако нађеш неку ретку слику.
Управо то сада и радим. :)
На. Поприлично репрезентативна слика. (а још и даје лепих 0 резултата на *ају:))
http://img413.imageshack.us/img413/3439/jelsadznate.jpg
Е, да, мош и да кропујеш, али онда ниси хардкор. :)
Пробаћу нешто да изгуглам.
Da nije Angelspit?
Не.
Оћете највећу могућу помоћ?
Hocemo.
Да ли ја то чујем -ИМЕ БЕНДА-?
Не, оставио сам укључен Нинтендо, а моја сестра пева под тушем. :)
Наступали су на овогодишњем Егзиту.
Izbrisi ono u 'sta slusate renutno'. Nije fora tako...