Поставио сам ја пре пар страница његову слику по изласку из затвора, а и превише пута сам видео ту слику да не бих знао да је то Варг Викернес илити Бурзум. :)
Постави друго питање.
Vukajlija, lijek koji je potisnuo iz upotrebe Edronax, Zoloft, Prozac, Aktivin H i ostale antidepresive. Nuspojave su: grčevi u trbušnim mišićima, suzenje očiju, ludački osmjeh i lako se navući na njega.
Мучите се, а и ја сам се сморио да одговарам... Цепај даље.
Onda da se zna da je Crystal Castles trazeni odgovor.
Ko je ovo?
http://img249.imageshack.us/img249/9126/lords1.jpg
Па и није баш то тражен одговор. :)
А и понављаш питање. :)
Alis Gles.
Sta cu, ovde je bio klinac. Mozda ljudi ne znaju. :)
Ко не блеји на 4чену или није фан лика и дела:) овог баје, нема шансе да зна ко је у питању. :)
A kako si ga onda ti prepozn'o?
ЕДИТ :
*ај такође овде може дуради посао, требао си да ставиш неку другу слику (или да преправиш ову).
:)
Nalazio sam ja neke jos zavucenije slike, kad je bio jos mladji(po mojoj proceni), al' da me jebes nisam mog'o da ih nadjem...
EDIT: mrzelo me da prepravljam...
Поставио сам ја пре пар страница његову слику по изласку из затвора, а и превише пута сам видео ту слику да не бих знао да је то Варг Викернес илити Бурзум. :)
Постави друго питање.
Dobro onda...
Dva brata su 'odgovorna' za osnivanje jednog od najpoznatijih NYHC bendova. Ko su oni, i koji je bend?
Mozda Agnostic Front?
Nije Agnostic Front. Ovi su bili u Beogradu, pre jedno 5 godina(mozda neka godina gore-dole).
Лу и Пит Колер из бенда Sick Of It All?
Dr Janković, jeste.
Dajte neko anti-gugl pitanje, pobogu.
Jeste, Jankovicu.
Ајд сад једно мање гуглабилно питање:
Pantera. Metal Hammer, intervju sa Vini Polom.
Ех,успомене... Сад ископао па читам. Настави.
To je onaj broj sa Dajmom na naslovnoj, a oko njega neke ribe, je l'?
Koji je ovo bend? Ja ih ne podnosim organski, al' sam iskopao ovaj raritet, pa da vas testiram malo...
http://img718.imageshack.us/img718/5396/hahab.png
Koji su ovi jebote???
Daj neki hint zivota ti.