За овог човека везује се легенда да је конструкцијско решење за свој нови модел инструмента преузео од хрватске исељеничке групе која је свирала тамбурице. Који је то човек у питању и које конструкцијско решење (које је за оно време било иновација) и који инструмент ?
Џими,цепај даље.
Кларенс Лео Фендер је у питању,браво.
Додуше,модел који је у питању је Телекастер,ал нећемо та сад разапети због тога. :) Ипак,оба модела су настала у истој декади.
А конструкторско решење по којем је постао познат је по томе што су све чивије на истој страни ( за разлику од неких произвођача који и даље негују класични систем-три са једне и три са друге стране).
Another one bites the dust / Радован баца даске?
Enadr uan bajts d dast = Radovan baca daske? :)
E jbg, srebrna medalja. :)
Ех Блеки,нема овде времена да се чита питање,мораш бити екстра брз. :)
Их, било то питање већ, али нема везе.
Јанковићу, Блек, договорите се ко ће да постави.
Janković bio brži, šta ima da se dogovaramo.
Имам ја једно занимљиво:
Blek, velkm tu d gejm :)
Da vidimo kako se ovde snalazis u odnosu na generalnu Vukajliju :D
Daj neki hint.
ХИНТ: Педесете године 20. века у Америци.
Лес Пол?
Gabor Szabo?
Не и не. Погађајте поново.
Лео Фендер. Да није онај кљун на глави стратокастера?
Џими,цепај даље.
Кларенс Лео Фендер је у питању,браво.
Додуше,модел који је у питању је Телекастер,ал нећемо та сад разапети због тога. :) Ипак,оба модела су настала у истој декади.
А конструкторско решење по којем је постао познат је по томе што су све чивије на истој страни ( за разлику од неких произвођача који и даље негују класични систем-три са једне и три са друге стране).
Ја лупио за конструкторско решење. :) Мада, Фендер ми је ипак први пао на памет.
............
Који бенд је снимио ''Оду радости'' да би ударио контру Дивљим јагодама и њиховом ''Турском маршу''?
КБО! можда?
kbo, mada čini mi se da je psihomodo pop ima neko slično sranje..
Ima valjda i Rambo pesmu pod istim nazivom valjda?
@ Upyr
Ima, sad videh. Jebem li ga.